Přehled toho nejlepšího z nejnovějšího Apple software - WWDC 22 1/2

Apple představil nový iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura a watchOS 9. Co vše je nové?

Apple představil nový MacBook Air s čipem M2

Dlouho očekávaný nástupce MacBooku Air je tady. V novém designu a se zcela novým čipem Apple M2.

Produktové novinky, které nás překvapily v květnu #2

V předchozích ,,novinkách" jsme si představili společnost Baseus a její dva velice zajímavé produkty. V dnešním květnovém pokračování si ukážeme multifunkční novinku od Anker a taky nová BEO sluchátka.

Co dělat, když ztratíš Apple Watch?

Pokud se ti stalo, že nemůžeš najít svoje Watchky nebo si myslíš, že ti je někdo ukradl, přinášíme ti stručný přehled toho, jak si co nejlépe poradit.

Zbrusu nový iPad Air 5: dostojí svému očekávání?

Letošní březnová Apple konference přinesla plno novinek. Vedle nového iPhonu SE, Mac Studia a nového displeje, představil Apple také iPad Air 5. generace. V čem se tento tablet liší od předešlého modelu? Má cenu si jej pořizovat, nebo raději sáhnout po podobném přístroji jiné řady?

Jak na kopírování a překládání textu z fotek

S iOS 15 a iPadOS 15.1 můžeš pomocí Živého textu kopírovat text z fotek, překládat jazyky, volat a dělat další věci. Jak? Na to se podíváme v dnešním článku.

Produktové novinky, které nás překvapily v květnu #1

Představujeme ti další produktové novinky, které nám nově přistály na e-shopu a o kterých se s tebou rádi podělíme.

Konec přecpaným peněženkám: přidej si lístky a karty do Apple Wallet

Apple Wallet funguje jako elektronická peněženka se vším všudy. Naskenuj si a ulož svoje platební karty a plať jediným gestem. Kromě kreditních karet si do aplikace můžeš uložit všechny druhy slevových a věrnostních kartiček, vouchery, letenky nebo nově očkovací certifikát. Pojďme se podívat, jak na to.

Kontroverzní iPhone roku 2022: představujeme 3. generaci iPhone SE

Apple vydal doposud nejlevnější iPhone, který kdy spatřil světlo světa. 18. března vyšla třetí generace iPhone SE s označením 2022. Čím se může pochlubit oproti té předchozí z roku 2020? Přinese ti hodně muziky za málo peněz, nebo je už v dnešní době přežitkem?

Produktové novinky, které nás zaujaly v dubnu #4

Ve čtvrtém pokračování jsme si představili další dva nové produkty. Jeden skvěle ochrání tvůj iPad a další pro změnu AirPods. No určitě se máš na co těšit.

Jak platit s Apple Pay a proč bankovní kartu nechat raději doma?

Od roku 2019 můžeme v Čechách platit pomocí Apple Pay, ale ne každý uživatel iPhonu s touto službou umí zacházet nebo se ji dokonce bojí používat. Proč je dobré ji v iPhonu mít a v čem usnadňuje život?

Produktové novinky, které nás zaujaly v dubnu #3

Ve třetím pokračování si ukážeme jednu Milánskou značku, kterou perfektně ochráníte svůj MacBook a taky univerzální cestovní nabíječku od Epica.

Počet 97 až 108 z 740 celkových

Page