Několik tipů, jak zrychlíš MacBook během pár minut

Stíháš si uvařit kafe, než se tvůj MacBook nastartuje? Tady je něco špatně – i když tvůj stroj pamatuje několik let, můžeš ho zrychlit pomocí několika jednoduchých kroků. Přečti si naše tipy, jak na to.

Porovnali jsme Apple Watch Series 7 a Samsung Galaxy Watch 4. Které jsou lepší?

Nové Apple Watch 7 a Samsung Galaxy Watch 4 jsou aktuálně to nejlepší, co trh s chytrými hodinkami nabízí. Které vyhrály v našem porovnání?

Produktové novinky, které nás překvapily v únoru #1

Připravili jsme si pro tebe přehled produktů, které nově nabízíme a které nás příjemně překvapily. Jedná se o novou kategorii článků, kdy se podíváme trochu blíže na věci, které se nám něčím líbí nebo které nás jednoduše zaujaly.

Jak by asi fungoval MacBook s ohebným displejem?

Před nedávnem se objevily informace, že si Apple nechal patentovat patent na ohebné displeje. K čemu by mu mohl být a jak by možná podoba mohla vypadat v blízké budoucnosti?

Proč mít doma jen Apple. Propojení ekosystému si zamiluješ

Zažij plynulou komunikaci všech Apple zařízení a zjednoduš si život. Co ti Apple ekosystém přinese a jak ho využívat naplno? V článku najdeš odpovědi.

iPhone 13 vs. Google Pixel 6. Který má navrch v souboji těžkých vah?

Oba dorazily na trh na podzim 2021. Každý ale přináší různé pohledy na design, displeje i procesory. Porovnali jsme iPhone 13 s Google Pixel 6 –⁠ telefony s nejlepšími fotoaparáty na trhu.

Co můžeme očekávat s příchodem nového iOS 15.4

Nový iOS přinese opět spoustu novinek a v dnešním článku se podíváme na několik z těch nejzajímavějších.

Face ID s iOS 15.4 dokáže rozpoznat obličej s nasazenou maskou

Nově tě budeme informovat i o všemožných novinkách, které se týkají i aktualizací systému, díky kterým budeš moci svůj iPhone nebo jiný Apple produkt využívat na maximum. Dneska si povíme o velmi šikovné novince, která zpříjemní každodenní používání tvého iPhonu.

Hermès řemínek pro Apple Watch - proč stojí i 30 tisíc?

Hermès řemínek je oficiálně tím nejdražším nabízeným páskem pro Apple Watch z nabídky samotného Applu. Co za tím je a proč je tak extrémně drahý?

MacBooky Pro 2021 jsou proklatě rychlé. Přímé srovnání s konkurencí to potvrzuje

Nové MacBooky Pro 2021 pohání ultra rychlé čipy nové generace M1 Pro a M1 Max. Apple samotný prohlašuje, že tyhle procesory jsou tzv. game changing. A test serveru tomsguide.com to potvrzuje. Podívej se, jak si čipy vedly v přímém srovnání s dalšími výkonnými stroji.

Využij při koupi nového iPhonu nebo iPadu prostor na iCloudu zdarma

Pořídil sis iPhone nebo iPad a potřebuješ přenést stará data do nového zařízení?

A takový byl rok 2021! Shrnutí

Dneškem se loučíme s rokem 2021 a vstupujeme do nového, který bude určitě neméně zajímavý. Pojďme se ale podívat na přehled, čeho všeho se Apple fanoušek v roce 2021 dočkal :)

Počet 121 až 132 z 740 celkových

Page