Jak umlčet hovory a zprávy z neznámých čísel na iPhonu s iOS 13

Systém iOS 13 přinesl nové nastavení na ochranu zákazníků Applu před nechtěnými hovory a spamem tím, že automaticky přesměruje hovory od neznámých lidí přímo do hlasové schránky.

Skvělý rok 2020: Aplikace pro odvykání

Vítejte ve třetím měsíci roku 2020, který začneme v souladu s tradicí: během půstní doby se mnozí vzdávají svých zlozvyků nebo závislostí. Podívejme se přehled aplikací pro odvykání, které vám pomohou se vzdát kouření, alkoholu, cukru, negativního myšlení... cokoliv ve vašem životě nemá místo.

Jak používat aplikaci Diktafon k nahrávání zvukového deníku a proč

Hlasové záznamy jsou skvělý způsob, jak si vést deník, když jste příliš zaneprázdněni na to, abyste si mohli pravidelně sednout k psaní. Své myšlenky a nápady můžete nahrávat prakticky kdekoli, kdykoli se vám povede vyčlenit si chvilku času. Stačí vyjmout iPhone nebo iPad a otevřít aplikaci Diktafon.

Jak používat AirPlay nebo zrcadlit obrazovku svých zařízení na Apple TV

Obrazovku svého Macu můžete snadno odeslat do Apple TV a buď ji nechat zrcadlit, nebo použít jako druhý displej. A když chcete na Apple TV pustit něco ze svého iPhonu nebo iPadu, je to stejně jednoduché.

Klasický design iPhonu – Je revoluční, nebo polarizující?

Od roku 2010, kdy byl uveden iPhone 4, svět o deset let zestárl a teenageři, kteří čekali dny a noci ve frontách před Apple Stores, už vychovávají své vlastní děti. Čtvrtá řada telefonů iPhone je bezesporu stará, ale skvělá... a možná brzy ožije.

Jak se Apple Watch hodí do vašeho života?

Inteligentní hodinky jsou součástí nabídky Applu již od roku 2015. Za těchto posledních téměř pět let se staly jedním z nejoblíbenějších doplňků. Pokud uvažujete o jejich nákupu, pomůžeme vám při rozhodování, zda se toto zařízení hodí do vašeho života.

Jak nastavit automatické odpovědi při řízení

Počínaje iOS 11 představil Apple funkci Při řízení nerušit. Je navržena tak, aby během jízdy ztlumila příchozí hovory, zprávy a oznámení a tak zamezila rozptylování, které může způsobit dopravní nehody.

iSTYLE B2B: Doporučený hardware pro obchodní tým

Firmy v dnešní době nabízí svým zaměstnancům zařízení hned několika možnými způsoby. Většina společností má dopředu stanovený budget, seznam povolených výrobců a zaměstnanec si musí vybrat. Stále častěji také firmy dávají zaměstnancům na výběr mezi operačními systémy Windows a macOS / Android a iOS. Tou další možností (nikoli poslední) je tzv. BYOD (Bring Your Own Device) — nechají zaměstnance pracovat na jejich osobních zařízeních, pokud chtějí.

Jak bezpečně vyčistit hodinky Apple Watch

Věděli jste, že existuje správný a nesprávný způsob čištění nositelného příslušenství? Apple Watch není výjimkou. Použití nesprávných nástrojů a postupů může hodinky poškodit, ukončit záruku nebo podráždit vaši pokožku.

Jak rychle sdílet fotografie z iPhonu pomocí odkazu

Nikdo nemá rád megabajtové přílohy v mailu. Proto vám iOS 12 umožňuje rychle sdílet fotografie a videa z iPhone z knihovny fotek generováním odkazů ve stylu Dropboxu. Ty si pak může otevřít a stáhnout kdokoliv.

Pište své oblíbené emoji rychleji díky klávesovým zkratkám

Stále zápasíte při komunikaci na svém iPhonu nebo iPadu s používáním rozkošných digitálních symbolů zvaných emoji? Potom jste na správném místě. V tomto článku se dozvíte, jak můžete v iOS pomocí klávesových zkratek rychle a rychleji napsat své oblíbené emoji.

Rychlá zkratka, která ztlumí veškerý zvuk v režimu Nerušit

Režim Nerušit, který je součástí iOS, je skvělá a nepochybně praktická funkce. Ztlumí všechna příchozí upozornění a zamezí, aby vás něco nebo někdo rušil. Co ale v případě, že omylem kliknete na odkaz na YouTube? Náhlý zvuk jistě probudí vašeho partnera.

Počet 205 až 216 z 740 celkových

Page