Podívejte se, co přátelé poslouchají v Apple Music

Jak snadno objevit novou hudbu? Inspirujte se tím, co poslouchají ostatní. A kdo jiný by vás měl nasměrovat na něco, co by se vám mohlo líbit, než vaši kamarádi? S Apple Music můžete snadno zjistit, co vaši přátelé poslouchají, na zařízeních s iOS i na Macu. My vám ukážeme, jak na to.

Jak nastavit a spravovat více podpisů v aplikaci Mail

Je běžné, že lidé mají více než jednu e-mailovou adresu. Můžete mít jednu pro práci, jednu osobní a ještě jednu pro přihlášení k newsletterům. Pokud tedy chcete napsat e-mail z konkrétního účtu nebo odpovědět z jiného, podpisy vám ušetří čas.

Seiko Advance – Špičkoví japonští inženýři za barvami iPhonu 11 Pro

Návštěva Tima Cooka v Japonsku vloni v prosinci uvedla na výsluní médií malou společnost s důležitým posláním. Tato firma je dodavatelem barev nového iPhonu 11 Pro. Když budete obdivovat zelený odstín vlajkové lodě, vězte, že obdivujete práci od Seiko Advance.

Vyhledávejte v Safari ještě chytřeji

Funkce vyhledávání v Safari je mnohem chytřejší, než si většina lidí pravděpodobně uvědomuje, přívlastek inteligentní nezískalo pro nic za nic. Aniž byste museli použít Google nebo jiný vyhledávač, můžete začít psát otázky, jako jsou čísla letů nebo místní počasí, a získávat související návrhy.

Díky novoroční výzvě Apple Watch vykročíte do roku 2020 pravou nohou

Apple se chystá začít nový rok návratem chybějící Výzvy aktivity pro majitele Apple Watch. Na Apple Watch se tak vrací „Výzva k odbíjení nového roku“.

Vneste pořádek do svých fotek pomocí klíčových slov

Kolik času věnujete průměrně třídění a organizování svých fotografií? Většina z nás odpoví, že jen velmi málo. A jak snadné je pak pro vás najít určitou fotografii? Odpovědí bude pravděpodobně jen povzdech. Pokud ale věnujete trochu času přidání klíčových slov k fotkám, budete je moci mnohem snadněji uspořádat a pak v nich i vyhledávat.

Co můžeme očekávat ve světě technologií v roce 2020

Deník The New York Times nedávno publikoval článek s přehledem všech oblastí technologií, kde lze letos očekávat zásadní rozvoj.

S Macem na cestách – Tipy pro bezpečné online surfování na cestách

Konečně – po důkladné přípravě a preventivních ochranných opatřeních, po přestupech a bezpečnostních kontrolách na letištích – jste dorazili do cíle. V posledním ze série článků o cestování s Macem najdete několik tipů, jak chránit svá osobní data a bezpečně se připojit k internetu, když jste na cestách.

Jak používat zobrazení dnešního dne a Oznamovací centrum na iPhonu

Když dostanete do rukou svůj první iPhone, zjistíte, že jeho používání je velmi snadné. Plocha je krásně uspořádaná a všechna nastavení najdete bez jakýchkoli problémů. Existuje však několik tipů a triků, které člověk zpravidla neobjeví hned, jako například to, jak efektivně používat zobrazení dnešního dne a Oznamovací centrum.

Zorganizujte si svůj rodinný život

Domácí práce nejsou zábava, ať je vám deset nebo šedesát let. Ale zvláště dětem mohou připadat jako trest. A co kdyby existoval způsob, jak z domácích povinností udělat aspoň trochu legraci?

Tři aplikace pro Mac, které vám pomohou zvýšit produktivitu

Aplikace pro zvýšení produktivity na Macu jsou všude. Je jich tolik, že spoustu potenciálně produktivních hodin můžete promrhat hledáním těch nejlepších. Proto jsou články, jako je tento, tak užitečné. Pomáhají vám rychle identifikovat několik klíčových aplikací, které stojí za zvážení.

Aplikace, které vám pomohou dodržet novoroční předsevzetí

Dát si novoroční předsevzetí je pěkné, ještě hezčí je dlouhodobě je dodržet. Ačkoli každý má své vlastní osvědčené postupy, co může být lepší pomoc než zařízení, které je vždy ve vaší kapse? Zde je několik aplikací, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů.

Počet 289 až 300 z 740 celkových

Page