Vyzvěte své přátele a zahajte nový rok v pohybu s Apple Watch

Systém watchOS má pěknou funkci, která vás donutí se začít hýbat. Vyzvěte své přátele na týdenní soutěže, ať vyhraje ten nejlepší!

Nejlepší mobilní hry roku 2019

Doufáme, že vám svátky přinesly kromě radosti a štěstí také nějaký volný čas. A to je skvělá příležitost se ohlédnout za nejlepšími letošními mobilními hrami. Při které si odpočinete vy?

Heart Analyzer - Analýza srdečního tepu pro náročné

Díky aplikaci Heart Analyzer si můžete prohlédnout podrobnosti o svých trénincích i grafy, jako je aktivita a kardio body z minulého týdne, přímo na zápěstí ve vašich Apple Watch.

Vychutnejte si nádhernou předpověď počasí s Today Weather

S Today Weather, nádherně navrženou aplikací pro počasí, která se vyznačuje elegantním designem a přístupným rozhraním a plně využívá krásný OLED displej vašeho iPhonu, získáte zdarma nejpřesnější předpovědi počasí po celém světě.

Jak aktualizovat software přímo na Apple Watch

Dříve jste pro aktualizaci watchOS vašich Apple Watch potřebovali iPhone a aplikaci Watch. Ale s nejnovějším watchOS 6 je nyní možné aktualizovat software přímo na Apple Watch, bez použití iPhonu.

Jak zaznamenávat intervalové cvičení s Apple Watch

Určitě jste už slyšeli o HIIT – intervalovém tréninku s vysokou intenzitou. Fanoušci tohoto typu cvičení tvrdí, že nabízí výhody mnohem delšího cvičení v krátkém, ale intenzivním tréninku.

První krůčky s novým iPhonem

Dostali jste pod stromeček nový iPhone s funkcí Face ID? Zde je vše, co potřebujete vědět, abyste jej nastavili.

První krůčky s Macem

Přechod z Windows na Mac není tak děsivý, jak si možná myslíte. Jak funguje Finder, jaké možnosti zabezpečení nabízí macOS a co nainstalovat jako první? Zde je vše, co by se mohlo hodit pro ty, kteří pod stromeček dostali Mac.

Našli jste pod stromečkem Apple Watch? Zde je všechno, co byste měli vědět

Veselé Vánoce všem čitatelům! Tento článek je určen především těm, kteří s chytrými hodinkami od Applu právě začínají. Toto zařízení je zlatý důl funkcí, které možná ještě neznáte.

Nejlepší vánoční reklamy Applu za poslední roky

Apple každý rok na svátky uvádí krátké vido. Od roku 2013 v nich hraje hlavní roli místo produktu vánoční atmosféra. Letošní reklama je poměrně mírná, jak vypadaly ty dřívější?

Nejlepší zimní pozadí na svátky

Vánoce jsou za rohem! Je tu poslední pracovní den před začátkem svátků a my vám přinášíme úžasná pozadí pro vaše iPhony pro zimní sezónu.

Docházejí vám nápady na dárky? Darujte aplikace!

I když je obvyklé darovat zařízení a příslušenství pro iPhone, iPad a iPod touch, najít pod stromečkem aplikace není úplně běžné.

Počet 301 až 312 z 740 celkových

Page