Jak přizpůsobit plochu na Apple TV

Stejně jako u všech ostatních zařízení Apple i na Apple TV si můžete přizpůsobit plochu a rozhodnout se, které aplikace se zde budou zobrazovat a jak.

Používejte svoje Apple Watch na maximum s přizpůsobenými ciferníky

Dekorativní a funkční ciferníky jsou typickou vlastností Apple Watch. Stačí si jeden vybrat a doladit jeho vzhled. Můžete to udělat buď ze samotných hodinek nebo z vašeho iPhonu. A pokud už vás nebaví vaše aktuální volba, můžete vždy vyzkoušet novou možnost.

Jak vylepšit funkci Rychlý náhled v aplikaci Soubory na iPhonu a iPadu

Systémy iOS 13 a iPadOS usnadňují prohlížení obsahu souborů pomocí funkce Rychlý náhled (Rychlý náhled). Tato funkce se poprvé objevila na Macu v říjnu 2007 v Mac OS X 10.5 Leopard.

Vše o rychlých akcích pro Touch Bar v Macu

V macOS Mojave nabízí pro Touch Bar funkci rychlých akcí, které umožňují okamžité spouštění skriptů a pracovních postupů Automatoru.

Jak spravovat obsah v aplikaci Apple TV na Macu

Se spuštěním prémiové streamovací služby Applu se součástí macOS stala aplikace Apple TV, která byla nejdřív k dispozici jenom pro Apple TV a iOS. Po ukončení iTunes byla v macOS Catalina v rámci aplikace Apple TV zcela propracována i správa veškerého zakoupeného a staženého obsahu.

Spravujte skupinové konverzace v iMessage

Plánujete párty? Jste v kontaktu s přáteli ze školy? Vedete týmový projekt v práci? Často potřebujeme způsob, jak komunikovat s mnoha lidmi najednou. Naštěstí nám to umožňuje skupinový chat iMessage.

Jak nejefektivněji používat haptický dotek

Díky haptickému doteku je vícedotykové ovládání ještě všestrannější – můžete jej využívat každý den k mnoha různým účelům. Od představení haptického doteku v rámci iOS 13 počet dostupných funkcí neustále roste.

Začněte nový rok s novou tapetou na telefonu

Nový rok, nové já... Proč ne Nový rok, nová tapeta? Pokud už nemůžete ani vidět třpytivá vánoční světýlka nebo chcete-li vyzkoušet něco nového, tato jednoduchá geometrická pozadí jsou přesně podle našeho vkusu. Budou se líbit i vám?

Jednoduše dýchejte!

Připomínají vám neustále Apple Watch, abyste provedli denní relaxační cvičení aplikace Dýchání? Pravděpodobně ne, protože většina z nás tato opakovaná oznámení nezapne. K čemu se hodí? Zkrátka se jednoduše budete soustředit na dýchání…

Nevzdávejte to a dodržte své novoroční předsevzetí pomocí Apple Watch

Svátky jsou za námi, nová dekáda začala a období novoročních předsevzetí je oficiálně tady.

Vše o funkci Aktivní rohy na Macu a iPadu

iPadOS 13.3 přidává funkci Aktivní rohy, která funguje podobně jako na Macu. Klepnutím a přidržením v každém ze čtyř rohů iPadu můžete aktivovat automatické akce. Zde je návod, jak funkci nastavit a používat.

Jak změnit poznámky na připomínky

Používáte k vytváření seznamů úkolů pro domácnost i práci aplikaci Poznámky? V takovém případě se vám v mnohých situacích může hodit možnost změnit své poznámky nebo jejich části na připomínky.

Počet 277 až 288 z 740 celkových

Page