Jak se Apple Watch hodí do vašeho života?

Inteligentní hodinky jsou součástí nabídky Applu již od roku 2015. Za těchto posledních téměř pět let se staly jedním z nejoblíbenějších doplňků. Pokud uvažujete o jejich nákupu, pomůžeme vám při rozhodování, zda se toto zařízení hodí do vašeho života.

Inteligentní hodinky jsou zajímavým segmentem hodinářského průmyslu. Někteří na ně přísahají, zatímco jiní zůstávají věrní analogovým hodinkám. A přejít z tradičních na inteligentní hodinky není vždy tak snadné, jak se na první pohled zdá. Abychom vám usnadnili rozhodování, našli jsme tři běžné využití hodinek, které je dobré vzít do úvahy.

Každodenní život

Být neustále online a k dispozici je součástí našeho života. Přátelé, rodina a práce vyžadují být neustále ve spojení. Apple Watch je vynikající pomocník, který zobrazuje všechna oznámení okamžitě na zápěstí. Je to mnohem pohodlnější než neustále z kapsy vytahovat iPhone. Na zprávy můžete okamžitě odpovědět pomocí diktování, emoji, klikyháků a vlastních textových odpovědí, hovory můžete přijímat jedním klepnutím.

Na hodinkách vidíte své nadcházející události v kalendáři a můžete nastavit připomínky a upozornění. Mnoho lidí miluje jemné vibrování hodinek na zápěstí místo budíčku. A existují takzvané komplikace, které vám umožňují zobrazovat na ciferníku vašeho zařízení přesně ty informace, které potřebujete.

Od spuštění Apple Pay je možné platit jednoduchým pohybem ruky. Nepotřebujete bankovní kartu ani iPhone, o vše se postarají hodinky. A k vašim službám je i integrovaná inteligentní asistentka, Siri, nemluvě o tom, že si můžete na chvilku zahrát na Michaela Knighta. Hodinky poslouží i jako i dálkový ovladač pro Apple TV a jiná kompatibilní zařízení HomeKit.

Oznámení, připomenutí, upozornění, volání, zprávy a platby: všechny tyto užitečné funkce nabízí také iPhone, ale s Apple Watch jsou ještě pohodlnější a rychlejší.

Zdraví

V oblasti zdraví a fitness nemají Apple Watch konkurenci. Samotný iPhone v tomto ohledu nestačí. Nejdůležitější a základní funkcí je měření srdečního tepu a integrovaný snímač EKG (od Series 4). Tyto dva nástroje vám poskytují přehled o stavu vašeho srdce a upozorní vás na případné problémy, jako je nepravidelný tep.

Další důležitou funkcí je sledování menstruačního cyklu, měření hladiny hluku a automatická detekce pádu (také od Series 4).

Pravidelné cvičení je klíčovým faktorem pro udržení zdraví. A Apple Watch může být vaším skvělým parťákem i při cvičení. Funkce sledování aktivity vám umožní zaznamenat tréninky v různých disciplínách od běhu, přes jízdu na kole až po jógu. Za vaši krev, pot a slzy vás Apple Watch odmění úžasnými kroužky a odznaky, abyste zůstali neustále motivovaní. Hodinky vás každou hodinu upozorní, že je čas vstát a pohybovat se. Neustále vás sledují...

Styl

Apple Watch jsou nejen praktickou pomůckou, ale také módním doplňkem. Jakmile se vám podaří najít barevnou verzi, která vám vyhovuje, je snadné ji doplnit odpovídající příslušenství, jako jsou řemínky a obaly. Navíc můžete nastavit mnoho různých ciferníků, podle vašeho stylu a aktuální nálady.

Stručně řečeno, Apple Watch mají mnoho užitečných funkcí a jejich největší výhodou je kompaktní forma. Jsou spolehlivé a, když si je přizpůsobíte k obrazu svému, budou vám skvěle sloužit.