Jak sloučit složky na Macu

Vytvořili jste někdy složku, zapomněli jste na ni a na jiném místě jste vytvořili další složku se stejným názvem? Možná šlo o pracovní soubory, daňové doklady nebo školní práce. Nyní máte dvě různé složky ve dvou různých umístěních, které mají ale stejný název. Co s tím?

Jak nastavit zoom v Safari na iPhonu, iPadu a Macu

Pokud máte v Safari potíže se čtením textu na určitých webech, můžete upravit velikost písma. Toto řešení však nemusí být dostatečné. Možná, že navštívená webová stránka obsahuje obrázky, které chcete zvětšit, nebo jsou webovky celkově malé.

Jak odebrat aplikace ze seznamu komplikací na Apple Watch

Když chcete přizpůsobit ciferník Apple Watch, musíte se probrat mnoha komplikacemi, než najdete tu, kterou hledáte. Všechno ale můžete zjednodušit tím, že aplikace ze ze seznamu komplikací odeberete.

Skvělý rok 2020: Jak sledovat spánek s iPhonem

Spánek může být jedním z nejdůležitějších faktorů vašeho zdraví a výkonnosti. A máte štěstí, protože iPhone je skvělý nástroj k jeho sledování a zlepšování. Jak vám funkce Večerka a aplikace Zdraví pomohou získat lepší spánek?

Strávili jsme několik dní používáním iPhonu 4…

Říká se, že Apple se chystá vrátit ke svému klasickému designu. Tato myšlenka nám posloužila jako skvělá záminka k tomu, abychom se vrátili k zařízení z roku 2010 a strávili pár dní v „retro režimu“.

Ať nás provází síla – Testovali jsme nový Mac Pro a Pro Display XDR

Na několik dní jsme dostali šanci obdivovat a testovat nový Mac Pro a Pro Display XDR.

Apple slaví Mezinárodní den žen

Apple slaví nadcházející svátek a k této příležitosti zveřejnil nový obsah týkající se úspěšných žen. Nechybí ani Queen B.

Jak požádat o vrácení peněz za aplikaci na Macu

Občas se stane, že aplikace, kterou si zakoupíte a stáhnete do Macu, nefunguje tak, jak jste doufali. Možná neustále padá nebo zkrátka neslouží tak, jak se píše v jejím popisu. Na rozdíl od reklamace v Tescu nemůžete jen tak přijít a dostat peníze automaticky zpět. V případě aplikací musíte o vrácení peněz požádat a doufat, že vám bude vyhověno.

Jak vytvořit prezentaci v aplikaci Fotky na Macu

Nádherné prezentace můžete vytvářet v Keynote, aplikacích třetích stran nebo v samotných Fotkách. Nativní aplikace Applu nabízí flexibilní funkce pro vytvoření prezentace, díky kterým zvládnete vytvořit z vašich fotek během několika minut úžasnou slideshow.

Jak se podívat do světa pomocí přehlídek Flyover v aplikaci Mapy

Málo známá funkce aplikace Mapy na iPhonu vám umožní navštívit světové metropole z ptačí perspektivy. Tuto funkci naleznete snadno, pokud víte, kde ji hledat.

Jak aktualizovat aplikace ve vašem iPhonu s iOS 13 a iPadu s iPadOS

Proces aktualizace aplikací pro iPhone a iPad se v systémech iOS 13 a iPadOS trochu změnil.

Jak rychle přepínat mezi okny a aplikacemi na Macu

Při práci na Macu vám i ty nejjednodušší zkratky umožní dělat věci rychleji a snadněji. Ať už se jedná o gesta, nebo klávesové zkratky, způsobů, jak přepínat mezi aplikacemi a okny na Macu, je hned několik. Zde je návod, který může rozšířit vaši sbírku užitečných zkratek.

Počet 193 až 204 z 740 celkových

Page