To nejlepší, co můžeš pořídit pro MacBook pod stromeček

Nevíš co koupit? Máme pro tebe tipy na ty nejlepší vánoční dárky v podobě příslušenství pro MacBook.

Vánoce se blíží nezadržitelným tempem a my jsme si pro tebe připravili stručný přehled, jaké nejlepší příslušenství k MacBooku můžeš pro sebe nebo pro někoho blízkého aktuálně sehnat.

Vybírali jsme od dostupnějších, ale přesto velmi kvalitních obalů, které perfektně ochrání tvůj MacBook až po speciální gadgety, které skvěle poslouží jako každodenní společník profesionála.

Základ

Takže. Ať už MacBook máš nebo si ho pod stromečkem přeješ, úplně nejlepší je začít od toho nejužitečnějšího, co nesmíš postrádat.

Ochranný kryt, návlek neboli sleeve anebo rovnou samotný batoh. Vybírat můžeš z množství materiálů jako je pravá kůže nebo obal obsahující několika milimetrovou vrstvu paměťové pěny (která zvyšuje absorbci nárazů) s vnitřní podšívkou z extra jemné umělé kožešiny.

Za vysoce kvalitní výrobek z pravé hovězí kůže považujeme pouzdro od značky FIXED, která se postarala o ručně šitý výrobek z českého Prostějova, kde se výroba kožených výrobků produkuje manuálně v šicí dílně s mnohaletou tradicí.

O komplexní ochranu a přenášení věcí, kde se ti vejde i MacBook v obalu se postará batoh. A ty taky máme. Za velice oblíbený a dobře prodávaný model považujeme 20 litrový kousek od značky Peak Design, který disponuje zcela novým a unikátním systémem uspořádání přepážek, které ti zaručí perfektní ochranu před pády a zároveň dokonalou dosažitelnost všech tvých přenášených věcí.

Profi

Základní příslušenství bychom tedy měli a teď se pojďme podívat o kousek dál. Představíme si něco velmi praktického z technologického hlediska. Pokud nevlastníš, nebo tento rok nesáhneš po těch nejnovějších počítačích MacBook z 14“ a 16“ řady, určitě se ti bude hodit speciální nástroj, díky kterému MacBook rozšíříš o všechny možné porty dnešní doby, kterému se říká HUB.

HUB ti skvěle poslouží jako takový rozbočovač mezi rozdílnými profesními světy. Za zmínku stojí například náš vlastní výrobek, který je vyroben z vysoce kvalitního hliníkového materiálu a dokáže ti MacBook rozšířit o:

  • port USB-C
  • čtečku karet SDHC
  • zároveň i micro SDHC
  • dále pak o Thunderbolt 3
  • dvakrát USB 3.0
  • a korunku tomu nasazuje 4K HDMI výstup

Co určitě taky oceníš je, že skrze HUB můžeš MacBook zároveň i nabíjet pomocí USB-C adaptéru. Velice komplexní vymoženost, která ti zaručeně nesmí chybět! Pro další podobné příslušenství ti doporučujeme navštívit kategorii Kabely, nabíječky, redukce.

Hi-tech

Pro všechny milovníky her, ale i výborného obrazu určitě nesmíme opomenout novinku, kterou na našem webshopu zcela nově nabízíme. Nově si všichni hráči mohou vychutnat ohromné spektrum pestrých barev s úžasnými FPS na 34palcovém monitoru od společnosti SAMSUNG. Moderně zakřivený displej disponuje opulentní odezvou 1 milisekundy, futuristickým designem, rychlou obnovovací frekvencí 165Hz a úchvatným zobrazení barev díky vymoženosti HDR.

No, je opravdu z čeho vybírat. Určitě se neomezuj jenom naším výběrem a proklikej si naše stránky jak je libo. Na příště připravujeme pro naše čtenáře další tematický článek, který se zase pověnuje kategorii iPhonů. Takže se máš na co těšit :) Přejeme příjemný výběr, zatím ahoj!