To nejlepší z Apple Arcade – Kapitola 3.

Služba herního předplatného Applu byla spuštěna loni v září, dělí herní fanoušky na dvě skupiny. Jedni čekají na další hry podobné konzolovým, druzí zbožňují už existující tituly a rodinné sdílení.

Jak vytvořit dynamické skupiny v aplikaci Kontakty

Pokud používáte dynamické složky ve Finderu a dynamické playlisty v aplikaci Hudba, budou se vám líbit dynamické skupiny v Kontaktech. Pro dynamické skupiny nastavíte kritéria, která chcete použít, a pak se kontakty, které jim vyhovují, přidají do skupiny automaticky. Pak můžete kontaktovat celou skupinu najednou.

Jak v Apple Mapy používat vnitřní mapy letišť a nákupních center

Mapy nejsou užitečné pouze pro to, abyste se dostali tam, kam potřebujete, ať už pěšky nebo autem. Apple Mapy nabízejí skvělou funkci, a to vnitřní mapy letišť a nákupních center.

Apple uvedl na trh nový MacBook Air a aktualizovaný Mac mini

Apple aktualizoval svůj nejoblíbenější notebook. Nový MacBook Air má novou klávesnici, lepší výkon a větší základní úložiště.

Nabídka Applu rozšířil nový iPad Pro

Apple tiše aktualizoval svou nabídku iPadu Pro o nový model. V důvěrně známém designu se skrývají nové funkce.

Jak zabránit tomu, aby displej iPhonu měnil automaticky jas

Někteří lidé jsou rádi, že se jas displeje jejich iPhonu se mění v závislosti na jejich okolí, vám to možná nevyhovuje. Automaticky nastavený jas displeje můžete ručně zesvětlit nebo ztmavit, ale toto nastavení můžete vypnout, abyste se o automatické změny nemuseli už nikdy starat.

Jak odstranit účet člena rodiny nebo opustit Rodinné sdílení na iPhonu, iPadu a Macu

Rodinné sdílení je pohodlný způsob, jak sdílet hudbu, knihy, aplikace, fotky a další položky s dalšími členy rodiny. Co ale udělat v případě, kdy Rodinné sdílení už nepotřebujete?

Jak vypnout Zobrazení dnešního dne na uzamčené obrazovce

Zobrazení dnešního dne na vašem iPhonu nebo iPadu je praktické místo pro vaše oblíbené widgety. Můžete si tam zkontrolovat počasí, stav baterie, otevřít kalkulačku a mnoho dalšího.

Jak přizpůsobit gesta pro trackpad a myš vašeho Macu

Pokud patříte k mladší generaci, pravděpodobně si nepamatujete dny před trackpadem (touchpadem). Toto šikovné místo na klávesnici notebooku se objevilo v 90. letech minulého století a postupem času se stalo standardem. Díky trackpadům a gestům lze snadno provádět různé příkazy.

Poslouchejte při práci: Playlisty Apple Music a Spotify pro soustředěnou práci

Mnoho lidí při práci poslouchá hudbu. Ať už se sluchátky na uších z vašeho iPhonu nebo z reproduktoru vašeho Macu, hudba vám pomůže se správně naladit. Apple Music a Spotify vytvořily několik playlistů pro vaši soustředěnou práci.

Jak změnit vyzvánění iPhonu na melodii, která se vám líbí

Zatímco většina lidí umí změnit vyzváněcí tón iPhonu, stále existuje spousta těch, kteří na iPhone právě přešli a nevědí, jak na to. Tento krátký návod je určen uživatelům, kteří začali iPhone právě používat a potřebují pomoci s nastavením.

Jak posílat zvukové zprávy v aplikaci Zprávy

Zvukové zprávy jsou skvělým způsobem, jak komunikovat i bez psaní. Můžete někomu říct, že ho máte rádi, poslat mu píseň nebo se jen zeptat, jak se má. To vše pouze hlasem.

Počet 169 až 180 z 740 celkových

Page