Produktové novinky, které nás překvapily v květnu #1

Představujeme ti další produktové novinky, které nám nově přistály na e-shopu a o kterých se s tebou rádi podělíme.

Představení společnosti Baseus

Počátkem května jsme nově zalistovali poměrně slušné množství nových věcí od značky Baseus. Baseus je poměrně etablovaná značka, která dnes na trh přináší opravdu širokou škálu moderního a designově pojatého příslušenství. Za 8 let jejího působení se společnost Baseus stala předním výrobcem v čínském průmyslu spotřební elektroniky a vždy se držela filozofie inovace designu a praktické estetiky, zaměřovala se na nové technologie a materiály šetrné k životnímu prostředí a zároveň do výrobků integrovala módní prvky. Právě proto si dnes představíme dva jejich produkty a v příštím článku možná dáme prostor dalším z nich.

Průhledná bezdrátová MagSafe nabíječka Baseus

Jak jsme zmínili, Baseus dokáže vyrobit velmi pěkné a stylové produkty. Jedním z nich je rozhodně tato bezdrátová nabíječka, kterou jednoduše magneticky přicvakneš k telefonu a ještě k tomu se můžeš pokochat elektro komponenty ze kterých je poskládána. Nabízí úctyhodný výkon až 15W a její konstantní regulace frekvence a napětí dosahuje snížení interference signálu a rychlejšího nabíjení. Nabíječka je stylově zpracována z hliníku a tvrzeného skla, takže ji jen tak nerozbiješ. Také disponuje vícenásobnou bezpečnostní ochranou, takže můžeš být při nabíjení v klidu.


Podívat se


Stabilizátor obrazu Baseus

Od nabíječky se posuneme k trochu spečifičtějšímu produktu. Jedná se o stabilizátor obrazu, který využiješ při focení nebo natáčení. Dokáže posunout natáčení videí a pořizování fotografií telefonem o úroveň výše. Klasické záběry tak budou vypadat mnohem profesionálněji. Velkou výhodou jsou velmi praktické a kompaktní rozměry, takže stabilizátor jednoduše složíš a uložíš do batohu. Stabilizace funguje na základě tří stabilizačních kloubů a zároveň si můžeš vybrat vertikální nebo horizontální uchycení telefonu. Taky určitě oceníš funkci sledování objektu / tváře a podporu panoramatických fotografií s možnostmi 180 a 320 stupňů. S kapacitou baterie 4 500 mAh vydržíš až 12 hodin.

Podívat se