Apple Music slaví narozeniny, a tak je na 4 měsíce zdarma!

S Apple Music můžeš mít 60 milionů skladeb bez reklam na každém svém chytrém zařízení. Jako nový uživatel je můžeš mít na 4 měsíce zdarma s iSTYLE.

Jak zobrazit hesla k Wi-Fi, ke kterým jste se připojili na iPhonu a iPadu

Hesla, ach ta hesla. Máme jich tolik a na každou maličkost, že se to dá jen těžko uvěřit. Mnoho lidí používá aplikaci pro správu hesel, zatímco jiní zůstávají věrni iCloud Klíčence. Ať už používáte pro správu, ukládání a obnovu hesel jakoukoliv metodu, nepomůže to u sítí Wi-Fi, pokud jste hesla nezapsali.

Klávesové zkratky pro aplikaci TV

Aplikace TV v Macu nabízí skvělou možnost, jak sledovat seriály nebo filmy bez zapnutí televize. A můžete sledovat vše, kdykoliv chcete, bez reklamy, a s tolika přestávkami na popcorn, kolik potřebujete.

Deset skutečně užitečných tipů pro iPhone pro rok 2020

Máme pro vás tipy pro rychlejší a praktičtější používání iPhonu.

Jak vytvořit inteligentní alba ve Fotkách na Macu

Váš Mac nabízí několik inteligentních nástrojů, jako jsou složky ve Finderu a skupiny v kontaktech. Co byste řekli na inteligentní alba ve Fotkách? Tento skvělý způsob sdružování fotografií do alb vás zbavuje manuální práce, protože fotografie, které odpovídají vašim kritériím, se do alba řadí automaticky. Odtud pochází i název „dynamické album“.

Jak zvětšit velikost textu ve Zprávách na iPhonu, iPadu a Macu

Když používáte aplikaci Zprávy v iOS zařízení nebo na Macu, zdá se text příliš malý? Není důvod si namáhat oči, stačí text zvětšit a hned se vám bude snáze číst.

Jak při sdílení vizitky odeslat jen vybrané informace

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak s někým sdílet své kontaktní informace, je poslat svou vizitku. Ta obsahuje vaše jméno, telefonní čísla, e-mailovou a poštovní adresu a další údaje, které k ní přidáte.

Jak používat nástroje pro úpravu barev a velikosti v aplikaci Náhled na Macu

Aplikace Náhled na Macu je perfektní pro prohlížení obrázků nebo podepisování PDF dokumentů, ale zvládne však mnohem více. Je tu několik nástrojů, jako jsou lupa a maska, které vám mohou pomoci rozeznat části vašich obrázků a vyniknout jim.

Jak uložit, zobrazit a upravit naskenované dokumenty v Poznámkách na Macu

Pokud používáte iPhone nebo iPad ke skenování dokumentů a jejich ukládání do aplikace Notes, můžete tyto skeny spravovat v Poznámkách na Macu. Funkce aplikace Notes umožňují uložit naskenované dokumenty, zobrazit je v Macu a poté je oříznout, otočit nebo na ně použít filtry.

Nejlepší bezplatné aplikace pro Mac, které vám pomohou soustředit se při práci z domova

Když pracujete z domova, máte kolem sebe spoustu rozptýlení. V kanceláři nebo na pracovišti také existují vyrušení, ta domácí jsou jen trochu jiná. Takže pokud nejste zvyklí pracovat z domova každý den, musíte se na tato rozptýlení připravit.

Jak pracovat s oznámeními v Připomínkách na Macu

Jednou z nejdůležitějších funkcí aplikace Připomínky jsou oznámení. Koneckonců bez nich bychom ani nemohli očekávat, že nám aplikace něco připomene.

Po třech letech – Jak se nám osvědčil iPhone 8?

Skvěle... ale nepředbíhejme.

Počet 157 až 168 z 740 celkových

Page