Produktové novinky, které nás zaujaly v dubnu #1

S příchodem jara k nám přišla i velká spousta nových produktů, které ti chceme opět ukázat. Jak již skoro tradičně, ukážeme si dnes produkty, které se nám něčím líbí a které by ti neměly ujít.

JBL Flip 6

Již dobře známá značka elektroniky všeho druhu JBL s jarem na trh přináší nový, elegantně a šikovně přenosný, bezdrátový reproduktor JBL Flip 6. Flip šestka nově přináší hlasitější a výkonnější zvuk, který si můžeš s kamarády užít opravdu kdekoliv. Samozřejmostí je totiž odolnost proti prachu i vodě s certifikací IP67. Skvělého parťáka na dlouhé cesty ti zaručí až 12 hodinová výdrž na baterii. Prostorový zvuk? Není problém, stačí dva a více kompatibilních reproduktorů napárovat pomocí funkce PartyBoost. JBL 6 je navržený tak, aby přinášel výkonný, krystalicky čistý a mohutný zvuk. Oválný basový reproduktor se stará o výjimečné provedení nízkých frekvencí a středního pásma, zatímco samostatný výškový reproduktor přináší jasné a čisté vysoké tóny. Teď před létem? Nemůžeš udělat chybu! :)

Koupit

Dveřní senzor Nuki Smart Lock 3.0

Napadlo tě někdy sci-fi, že bys měl v telefonu aplikaci namísto klíče od svého bytu? S dveřním systémem Nuki Smart Lock 3.0 se sny stávají skutečností a opravdu na tom není nic složitého. Elektronický zámek namontuješ za pár minut na vnitřní stranu dveří na stávající vložku zámku a pomocí bezplatné aplikace (iOS / Android) odemkneš anebo zamkneš své dveře bez klíče. V aplikaci Nuki App si zároveň můžeš vytvořit až 200 trvalých, časově omezených nebo opakujících se virtuálních klíčů. Takže celá tvoje rodina, kamarádi nebo třeba paní uklízečka mají kdykoliv přístup přesně v dobu, kterou si stanovíš. Díky moderním kódovacím mechanismům je Nuki Smart Lock 3.0 na nejvyšší možné úrovni bezpečnosti. Pronajímáš AirBnB? Vymožeností je bezkontaktní Self Check-in pro hosty na 24 hodin denně a přístup bez klíčů při pronájmu ubytování. A to nejlepší? Montáž na vnitřní stranu dveří bez vrtání a bez šroubů zabere zhruba 3 minuty a je to.

Koupit