Produktové novinky, které nás zaujaly v dubnu #3

Ve třetím pokračování si ukážeme jednu Milánskou značku, kterou perfektně ochráníte svůj MacBook a taky univerzální cestovní nabíječku od Epica.

Napájecí adaptér s výměnnou koncovkou Epico 20W USB-C EU/UK

Epico před nedávnem přišlo s novinkou, kterou je 20W nabíječka, která disponuje výměnnou koncovkou. K čemu je to dobré? Taková nabíječka se hodí na cesty do zemí, kde si jednoduše a pohodlně přecvakneš zástrčku do sítě mezi evropskou a anglickou variantou. Nabíječka je vybavená technologií Power Delivery 3.0 s maximálním výkonem až úctyhodných 20W. Díky tomu svůj iPhone nabiješ přibližně až 2,5x rychleji něž s běžnou síťovou nabíječkou. Navíc určitě mile překvapí menšími rozměry, takže si ji přibalíš i do menšího zavazadla nebo batohu. Výstupem je univerzální USB-C a s váhou 52g se jedná o lehkého partnera na cesty.

Podívat se

Obal Tucano Velluto na MacBook Pro

Tucano nás jakožto Italský výrobce s Milánskými kořeny před nedávnem zavalil hromadou nových produktů, mezi které se řadí batohy, kryty na iPady, brašny, ale také obaly. Dnes se na jeden takový obal v jarní barvě podíváme. Obal Tucano Velluto (Velluto v italštině znamená samet pozn. red.) rozšiřuje stále poměrně omezenou nabídku obalů na před nedávnem představené MacBook Pro 14" a MacBook Pro 16". Obal nebo pouzdro Velluto, říkejme tomu jak chceš, přináší strečový neoprenový a manšestrový materiál a zároveň je vybaven systémem Anti-Slip System® tedy vnitřním elastickým páskem pro zajištění zařízení a pouzdrem Second Skin®. Obal zaručuje štíhlejší profil, vynikající ochranu a podšívka je z měkkého materiálu odolného proti poškrábání.

Podívat se