Jak automaticky vypnout trackpad, když je k Macu připojena myš

Trackpad na vašem MacBooku je skvělým způsobem, jak s počítačem pracovat. Ale zároveň může být nepraktický, hlavně pokud jej nepoužíváte a omylem o něj zavadíte.

Tipy, jak co nejlépe využít Launchpad na Macu

Launchpad na Macu, pěkná a elegantní mřížka vašich aplikací, vám určitě připomíná plochu na vašem iPhonu nebo iPadu. Když si stáhnete aplikaci z App Store, objeví se přímo na Launchpadu a odtud s ní můžete nakládat dále.

Jak upřednostnit stahování aplikací nebo aktualizací na iPhonu

Už se vám stalo, že jste stahovali nebo aktualizovali více aplikací najednou, a najednou si uvědomili, že jednu z těchto aplikací potřebujete použít? iOS nabízí praktickou funkci, která se vám v tomto případě bude hodit: vybranou stahovanou aplikaci můžete postavit na začátek fronty.

Jak na iPhonu zapnout a používat Hlasové ovládání namísto Siri

Možná nepatříte k velkým fanouškům Siri, i když rádi dáváte hlasové příkazy. Nebo máte Siri rádi, ale zrovna nemáte připojení k internetu a nemůžete ji používat. Ať už je důvod jakýkoli, svůj iPhone můžete ovládat hlasem pomocí funkce Hlasové ovládání.

Jak manuálně identifikovat a pojmenovat lidi v aplikaci Fotky

Pokud chcete k lidem na svých fotkách v iPhonu přidat jména, stačí je přidat do alba Lidé. A i když můžete to samé udělat na Macu, i v IOS můžete své známé na fotkách identifikovat a pojmenovat.

Skvělý rok 2020: Jak sledovat spánek s Apple Watch

Aplikace pro sledování spánku se mohou hodit, pokud chcete zlepšit svůj spánek a zvláště, pokud trpíte například nespavostí nebo jinými poruchami spánku. Podívejte se na aplikace pro Apple Watch, které vám pomohou sledovat váš spánek.

Jak vyčistit iPhone – a jak rozhodně ne

Svůj iPhone přikládáte k tváři, ústům a neustále se jej dotýkáte. Proto je displej – a celý váš telefon – ideálním místem pro množení bakterií. V těchto dnech plných infekcí vám přinášíme několik tipů, jak své zařízení udržet v čistotě.

To nejlepší z Apple Arcade – Kapitola 1.

Herní služba Applu byla spuštěna zhruba před půl rokem. Počáteční výběr se rychle rozšiřoval a pozitivních ohlasů od uživatelů neustále přibývá. Zde jsou tři nejlepší hry dostupné online.

Jednoduchý trik, jak zrychlit váš Mac

Postupem času může váš Mac začít pracovat pomaleji než obvykle kvůli nahromaděným systémovým datům, včetně dočasných souborů, různých mezipamětí, streamovacích dat atd.

Jak spravovat nastavení externích displejů na Macu

Použití více monitorů může zvětšit nejen váš pracovní prostor, ale také vaši produktivitu. Na svém MacBooku můžete také snadno použít zobrazení Split View a přidáním druhého monitoru získáte až čtyřnásobné zobrazení.

Jak přizpůsobit aplikaci Mail na Apple Watch

Pokud používáte Apple Watch ke kontrole svých e-mailů v aplikaci Mail, pak určitě chcete maximálně využít místa na obrazovce. Stačí několik drobných úprav a můžete si vybrat, které účty se zobrazí, kolik řádků se zobrazí v náhledu a další.

Jak si prohlížet sdílené nákupy vaší rodiny v aplikaci Apple TV

iOS 13.4 integruje rodinné sdílení pomocí karty Knihovna ve vestavěné aplikaci Apple TV. Podívejte se s námi, jak si prohlížet sdílené rodinné nákupy v aplikaci Apple TV a jak si do svého zařízení stáhnout filmy a televizní pořady zakoupené členem vaší rodiny.

Počet 181 až 192 z 740 celkových

Page