Produktové novinky, které nás překvapily v únoru #1

Připravili jsme si pro tebe přehled produktů, které nově nabízíme a které nás příjemně překvapily. Jedná se o novou kategorii článků, kdy se podíváme trochu blíže na věci, které se nám něčím líbí nebo které nás jednoduše zaujaly.

Únor byl jako každý jiný měsíc poslední doby poměrně hojný na produkty, které nově nabízíme. Úplně jednoduše se nyní podíváme na pár z nich a řekneme si k nim pár slov.

Belkin Boost Charge 3v1

Jako první tu máme bezdrátovou nabíjecí stanici od společnosti Belkin. Belkin je především známi svými vysoce kvalitními produkty a také tím, že jejich produkty nabízí na svých stránkách samotný Apple. Jedná se tedy o kvalitního a prověřeného výrobce. Belkin nově představil MagSafe stanici, která ti nabízí plochu pro tři samostatná zařízení. Můžeš tak jednoduše nabíjet Apple Watch , AirPods a iPhone naráz a při sobě. Máš tak celý svůj Apple eko systém přehledně na jedné podložce před sebou a nemusíš tak nabíjet jednotlivá zařízení separátně, což se pro někoho, kdo pohodlí nabíjení naráz ještě neobjevil, jeví jako skvělá vychytávka, kterou můžeme jen doporučit. Belkin navíc nabízí velmi stylové a kvalitní dílenské zpracování, takže ať už máš nabíjecí podložku na doma nebo do kanceláře, určitě s ní neuděláš chybu a jako designový prvek působí skvěle. Novinkou je až o 33 % rychlejší nabíjení pro Apple Watch, což je za nás rozhodně dalším velkým plusem k nákupu. Jestli ještě nemáš nabíjecí stanici, tak tahle novinka rozhodně stojí za zvážení a my ti ji můžeme jen doporučit.


SwitchEasy EasyStand obal pro nový MacBook Pro 14" a 16"

Jako další novinku si představíme univerzální ochranné pouzdro od společnosti SwitchEasy. SwitchEasy přišli s novou kolekcí ochranných obalů ze syntetické kůže s krásným prošíváním, které byly vyrobeny přesně na nové MacBooky Pro o velikosti 14 a 16 palců. Pouzdro perfektně pasuje, dokonce jsme si ho v kanceláři osobně otestovali a někteří z nás si ho nechali a vesele ho používáme. Jedná se o velmi kvalitní produkt, který se svojí příznivou cenovkou jednoduše dokáže zaujmout a přesvědčit k nákupu. Dalším velmi praktickým plusem je speciální klopný okraj, který si můžeš nastavit tak, aby ti Maca podepíral v 15stupňovém úhlu. Samozřejmostí je pak magnetická přicvakávací klapka, takže se pohodlně obejdeš bez zipu. SwitchEasy se chlubí jemnou kůží s ručně vyráběným prošíváním, ale tady musíme zmínit, že se jedná o syntetickou, tedy umělou kůži. Což zase není úplně na škodu a určitě to spousta z vás ocení.