Produktové novinky, které nás překvapily v březnu #1

Stejně jako v minulém měsíci se dnes podíváme na novinky, které nově nabízíme a které nás překvapily nebo se nám jenom líbí.

Nové řemínky a kryty Apple

Apple začátkem března představil další novinky, mezi které patří i barevné kryty s řemínky. Kryty perfektně chrání a s řemínky jsou obojí díky velmi vysoké kvalitě zpracování a modernímu designu oblíbeným doplňkem. Nové kryty vyšly na všechny iPhony 13 a to citrusově žlutý, oblačně modrý, eukalyptově zelený a nektarinkový. Ve stejných barevných tónech vyšly i řemínky pro Apple Watch. Nové kryty se objevily i pro nový iPhone SE 2022, přičemž názvy barevné palety zůstaly stejné jako z minulém roce. No, je toho zase nášup a na všechny novinky se můžeš podívat na do téhle kategorie.


Brašna Port Designs Zurich

Port Designs je již etablovaný francouzský výrobce příslušenství, který se pyšní velmi vysokou kvalitou zpracování a širokou škálou využitelnosti v celé řadě produktů. Se sídlem v Paříži se tento zručný výrobce snaží přinášet neustále nové inovace, které přináší i tato designově originální brašna Port Designs Zurich. Mezi její hlavní přednosti se řadí vnitřní, velký úložný prostor, který je příjemně polstrovaný a nabízí tak skvělé místo pro uložení tvého MacBooku nebo dokumentů. Dále pak velká a praktická přední kapsa na zip ti umožní nosit sebou věci jako iPhone, tužky, vizitky, ale i napájecí zdroj. Brašna disponuje velmi příjemnou rukojetí, díky které ti nebude její nošení po celý den vadit ani náhodou. Vejde se do ní opravdu hodně a s dalšími 2 bočními kapsami například pro myš nebo cokoliv jiného se z ní stává moderní a stylový předmět na každý den. Brašnu můžeš pořídit jak pro 13 - 14palcové počítače, tak i pro větší 14 - 15palcové.