Produktové novinky, které nás překvapily v únoru #2

V minulém článku o produktových novinkách jsme si ukázali dva zajímavé produkty. Dnes se podíváme na další a jsme rádi, že na nás dáš a příslušenství si na doporučení koupíš, vážíme si toho.

Bezdrátový reproduktor BOSE SoundLink Flex

Společnost BOSE je již notoricky známou firmou, která vyrábí jedny z nejlepších reproduktorů na světě. Proto není divu, že se zaměřili i na v dnešní době velmi oblíbený segment a tím jsou přenosné a především bezdrátové reproduktory. BOSE nyní přichází s novou modelovou řadou, která je jak je zvykem - vyšperkovaná do posledního detailu. Tyto nové reproduktory, které nabízíme rovnou ve třech barevných provedeních se hodí domů, na cesty nebo klidně do lesa. Díky výkonné baterii vydrží až 12 hodin hraní a díky certifikaci IP67 zaručuje voděodolnost, takže ho můžeš vzít klidně na pláž nebo na kajak. Kajak zmiňujeme schválně, protože je reproduktor v případě shození do vody plave a nepotopí se, jak bys možná čekal. Reproduktor disponuje přední ocelovou mřížkou, která chrání konstrukci před poškozením při pádu. Speciální práškový lak se neloupe ani neodírá a je odolný vůči korozi a UV záření. Takže se jedná o reproduktor do terénu na který se můžeš pohodlně spolehnout. Díky technologii PositionIQ se reprák automaticky přizpůsobí tomu, jak je orientován, aby optimalizoval zvuk. Od repráčku můžeš být až 12 metrů daleko a pořád bude hrát. Svými rozměry 9,2 cm x 20 cm x 5,3 cm se jedná o opravdu kompaktní produkt, který jak od BOSE víme, hraje na svoje rozměry fantasticky.


LED pásek VOCOlinc LS3 ColorFlux

Není nad to, udělat si to doma hezké a příjemné. Společnost VOCOlinc, která nabízí řadu chytrého vybavení nejen do domácnosti přišla s novým, chytrým LED páskem, kterým si můžeš obohatit domácnost a zaručeně ti tím udělá radost na dlouhou dobu. Pásek disponuje nepřeberným množstvím barev, které si můžeš nastavit přesně podle sebe. LED pásek je možné rozdělit na více segmentů a pro každý segment je možné zvolit jinou barvu. Nově taky přináší zbrusu nové barevné efekty pro ještě barevnější domácnost a synchronizace s hudbou nebo zvukem jsou ideální pro každou příležitost. LED pásek nabízí až 16 miliónů barev, stmívání a rozjasnění tak, jak si nastavíš skrze aplikaci, taky si můžeš nastavit různé časové rozvrhy - no prostě a jednoduše s tímto páskem si můžeš vybavit domácnost na zcela novou úroveň. Pásek nabízíme v 10metrové nebo 5metrové variatně.