8 tipů, které vylepší tvé fotky iPhonem

iPhony mají každým rokem lepší a lepší fotoaparát a mezi telefony v kvalitě fotografie vládnou. Když se ale naučíš několik chytrých tipů, budeš fotit ještě o něco lépe a snímky do rodinného alba i na Instagram dosáhnou téměř profi úrovně.

Porovnání Apple Watch Series 7 s předchozími modely

Apple představil novou modelovou řadu Watch Series 7. Dočkali jsme se několika nových vylepšení, které vůbec není od věci porovnat s předchozími generacemi.

AirPods-3

AirPods 3 se možná dočkáme ještě letos

Jedním z překvapení na tradiční zářijové představovací akci Applu –⁠ Keynote „California streaming“ –⁠ byla absence nových AirPods. Podle nových informací to ale vypadá, že AirPods 3 přece jen budou k mání ještě na podzim. Jaké budou?

Mac tipy a triky

14 triků pro práci s MacBookem, které musíte znát

Drtivá většina lidí, která pracuje s MacBookem, si práci na něm pochvaluje. Ať už jsou nakousnutému jablku věrní celý život, nebo přešli z jiného systému. Kromě intuitivního uživatelského prostředí totiž existují také stovky tipů, triků a zkratek, které vám práci ještě víc usnadní. Tady je 14 těch nejlepších, které využijete denně.

apple watch series 7

Poznejte nejodolnější hodinky v historii Applu

Bez rámečku, odolnější, s více funkcemi. Apple Watch Series 7 se povedly a k dostání budou už na podzim 2021.

iPhone 13 –⁠ ve všech směrech lepší než loni. A také levnější

Stejně jako minulý rok představení novinek Apple proběhlo online. Vrcholem večera bylo vypuštění iPhone 13. Přečtěte si, jak vypadá, co dokáže a kolik bude stát v následujícím reportu z Apple Keynote 2021.

Je to venku! Apple představil iPhone 13, Apple Watch 7, nový iPad mini a nejen to - souhrn

Apple opět překvapil a přišel nejen s novými iPhone 13, ale zároveň s Apple Watch 7 série anebo v neposlední řadě s novinkou v podobě iPad mini. Přečtěte si stručný souhrn novinek z Key Note 2021 s námi.

Proč Apple z MacBooků odstranil svítící logo?

Proč Apple z MacBooků odstranil svítící logo?

Od roku 2015 jsme přišli o jasně zřetelný symbol Apple počítačů a někdo se může ptát - proč?

5G a jeho využitelnost v dnešní době

5G a jeho využitelnost v dnešní době

5G bylo v posledním roce vyzdvihováno jako stěžejní technologický aspekt nových iPhonů 12. Právě proto jsme se na 5G zaměřili a přinášíme ti přehled toho, co od moderní vymoženosti nesoucí název 5G očekávat.

Souhrn toho nejlepšího z WWDC 2021

Souhrn toho nejlepšího z WWDC 2021

Začátkem června jsme se dočkali dalšího WWDC, který byl nabitý širokým spektrem novinek, které se týkaly pouze software.

Nové iPhony jsou tady, tak se pojďme podívat, na co se můžeme těšit

Jak se očekávalo, Apple teď nabízí několik nových produktů, a to ještě zdaleka není pro letošek vše! 13. října byla představena nová generace modelů iPhonů, která opět zanechala své konkurenty daleko za sebou.

Apple Music radio představuje

Apple Music 1 a dvě další nové stanice, Apple Music Hits a Apple Music Country, které přinášejí exkluzivní a originální pořady nejlepších světových moderátorů a umělců.

Počet 145 až 156 z 740 celkových

Page