Začínáš s iPadem? Tyhle tipy a triky musíš znát

Držíš iPad poprvé v ruce? Pak určitě oceníš našeho průvodce, který tě seznámí se vším důležitým, co v začátku využiješ. Není to nic těžkého, za pár okamžiků budeš tablet ovládat jako zkušený Apple nadšenec.

Novinky s Apple M2 jsou venku!

Apple představil nové produkty osazené nejnovějšími čipy Apple M2! Nový MacBook Pro je tak až 6× výkonnější než nejrychlejší MacBook Pro s procesorem Intel a podporuje až 96 GB sjednocené paměti pro náročné profesionální pracovní postupy. Nový Mac mini s M2 a M2 Pro je nyní výkonnější, schopnější a všestrannější než kdy dřív.

Jak snadno přejít ze starého na nový iPhone?

Ukážeme ti, jak jednoduše a rychle převedeš všechna svá data ze starého iPhonu do nového. Pro přechod z Androidu na iPhone se podívej sem.

Jak snadno přejít z Androidu na iOS?

Ukážeme ti, jak jednoduše a rychle převedeš všechna svá data do nového Apple zařízení. Pro přechod ze staršího iPhonu na novější se podívej sem.

Tohle s MacBookem rozhodně nedělej, jinak ti dlouho nevydrží

Víš, čemu se vyvarovat, aby tvůj MacBook fungoval správně? Sepsali jsme několik situací, kterým je dobré se vyhnout. Zjistíš například, proč počítač nenechávat v koupelně nebo jak jeho hardwaru uškodí prach.

3 aplikace určené pouze pro Apple Watch Ultra. Co umí?

Od představení Apple Watch Ultra uběhlo pár měsíců a vývojáři aplikací jim věnují čím dál tím větší pozornost. V článku představíme 3 appky určené speciálně pro tento model chytrých hodinek, které potěší zejména fanoušky potápění. Stáhneš je zdarma z App Store.

Vyzkoušej na iPhonu Cinematic mode a natáčej videa jako profík

Chceš umět natáčet působivé záběry, které maximálně vtáhnou do děje? S filmařským režimem na iPhonu to zvládneš, snadno se s ním naučí pracovat začátečníci. Přečti si náš článek a dozvíš se, jak tento režim používat, a také uvidíš, co všechno s ním vytvoříš.

Záplava nových krytů od Karla Lagerfelda

Potěšil tě Ježíšek novým iPhonem? Jediné, co ti teď chybí je pořádný a stylový kryt.

Skryté funkce v iPhonu, které ti ulehčí práci

Máš od Ježíška nový iPhone? Sepsali jsme pro tebe užitečné rady, aby se ti iPhone ovládal co nejvíce pohodlně. Dozvíš se například, jak ušetříš data během posílání fotek nebo jak telefon nabiješ ještě rychleji. S naším návodem si vše snadno nastavíš.

Tipy na top dárky z našich novinek!

Výběr toho nezajímavějšího, s čím určitě neuděláš pod stromečkem chybu.

Které ti jdou na ruku? Srovnání všech modelů Apple Watch na trhu

Aktuálně se prodává 5 různých modelů Apple Watch. Jak se v nich vyznat a podle čeho vybrat ten nejlepší model? Zjisti v článku.

Jak rychle zjistit GPS souřadnice pomocí iPhonu? Poradíme ti

S naším návodem zjistíš během chvilky přesné souřadnice místa, kde se právě nacházíš. Oceníš to třeba během plánování výletu nebo v nepříjemné situaci, kdy budou rozhodovat vteřiny. Včasným přivoláním pomoci na přesné místo můžeš zachránit i život.

Počet 61 až 72 z 740 celkových

Page