Funkce Lidé – Skvělý a snadný způsob, jak třídit fotky na iPhonu a iPadu

Jedním z nejpohodlnějších způsobů, jak si zorganizovat fotky na svém zařízení, je nechat zařízení udělat to za vás. Nebo přesněji algoritmy umělé inteligence, které jsou součástí operačního systému. Využijte tuto skvělou možnost a nechte svůj iPhone nebo iPad roztřídit fotografie podle vašich nejoblíbenějších námětů – lidí, se kterými rádi trávíte čas.

Skvělý rok 2020: Zůstaňte hydratovaní

Správná hydratace je jedním z klíčových aspektů zdraví. Pokud během dne zápasíte s nedostatečným příjmem vody, pomůže vám iPhone nebo Apple Watch.

Čtyři tipy, jak si ulehčit práci s Apple Pencil

Práce na iPadu je díky Apple Pencil o mnoho jednodušší. Stylus vznikl v roce 2015 a dnes je k dispozici už jeho druhá generace. Už pět let je to nejlepší doplněk vašeho tabletu. Pojďme se podívat, jak nám může pomoci v práci s iPadem!

Jak vymazat soubory a ušetřit místo v úložišti na Macu

Přechod ze starého souborového systému HFS+ na nový formát Apple File System (APFS) přinesl do života uživatelů mnoho různých výhod. Spolu s novou funkcí Atomic Safe-Save, zálohováním a klonovanými soubory se objevila také záhadná temná hmota nazývaná místní snímky.

Jak používat kontrolu pravopisu a automatické opravy v Pages na Macu

Když vytváříte dokument v Pages na Macu, je důležité dbát na pravopis, zejména když se jedná o pracovní nebo jiné důležité dokumenty. Díky správnému používání kontroly pravopisu a gramatiky spolu s automatickými opravami se vyhnete jednoduchým chybám, kvůli kterým by se vaše dokumenty mohly zdát neprofesionální nebo špatně napsané.

Jak obnovit ztracená data z iCloudu

Smazali jste omylem důležitou událost nebo nesprávný soubor? Máme pro vás návod, jak ztracená data z iCloudu obnovit.

Jak zapnout Klíčenku na iCloudu na vašich zařízeních

Klíčenka na iCloudu je nástroj pro správu hesel Applu, který najdete na každém Macu, iPhonu a iPadu. Slouží k vytváření bezpečných a komplexních hesel, ke kterým máte snadný přístup v Safari.

Jak využít aplikaci Lístečky na Macu na maximum

Aplikace Lístečky na vašem Macu je praktický zabudovaný nástroj, který funguje stejně jako klasické poznámkové lístky, které si lepíte všude možně u pracovního stolu. Zapíšete si poznámku, nalepíte ji na plochu a najdete ji tam, když ji potřebujete.

Chraňte svůj iPhone před zvědavýma očima

Náš život je díky iPhonů a iPadům pohodlnější než kdy jindy. Tato zařízení také mohou přispět k tomu k většímu bezpečí a soukromí.

Jak anotovat dokumenty přes Kontinuitu

Funkce Anotace přes Kontinuitu v systémech iOS 13, iPadOS a macOS Catalina 10.15 nebo novějších umožňuje anotovat dokumenty ve vašem Macu pomocí Phonu, iPadu nebo iPodu touch. Funguje to opravdu kouzelně.

Jak ovládat přehrávání hudby na iPhonu pomocí Apple Watch

Pokud jste majitelem Apple Watch, pak je můžete využít k velmi elegantnímu triku: ovládat skladby přehrávané na vašem iPhonu v aplikaci Hudba. Jakmile si na iPhonu vyberete playlist, album nebo skladbu, hudbu můžete ovládat ze svého zápěstí.

Vše, co byste měli vědět o souborovém systému Apple APFS

Nový souborový systém Applu (Apple File System, APFS) pozvedl systémy Apple z velmi základní úrovně. Byl představen v roce 2016 a znamenal obrovskou změnu pro Mac, Apple Watch, iPhone a iPad.

Počet 229 až 240 z 740 celkových

Page