Jak Apple změnil náš svět: Revoluční zařízení

Apple vytvořil první, nejlepší a nejbarevnější osobní počítače na světě. Transformoval však i další oblasti digitálního světa, od tiskáren až po telefony. Pojďme se podívat na některá zařízení, která byla zásadní pro moderní civilizaci.

S Macem na cestách – Chraňte své digitální soukromí na hranicích

Ať už cestujete do zámoří na služební cestu, nebo si jen užíváte dovolenou, pokud si s sebou berete také svůj Mac, musíte vzít v úvahu, že obsahuje cenné osobní a možná i obchodní informace, které nechcete sdílet jen tak s leckým. Bezpečnostní zaměstnanci letiště mohou požadovat přístup k vašemu zařízení, proto máme pro vás návod, jak svůj počítač připravit tak, aby to neohrozilo vaše soukromí.

Nejoblíbenější aplikace a hry tohoto desetiletí

S blížícím se koncem roku se blíží i konec dekády. Statistická platforma App Annie vytvořila řebříček nejoblíbenějších her a aplikací desátých let 21. století.

„Vše maluji na iPadu v Procreate“ – Rozhovor s digitálním umělcem Mikem McCainem

Když jsme shromažďovali informace pro článek iPad + Procreate, narazili jsme na úžasná díla Mika McCaina ze Seattlu. Když jsme viděli jeho úžasnou tvorbu, požádali jsme ho o rozhovor o jeho práci, jeho vztahu k iPadu a digitální tvorbě.

Klasický iPod se znovu zrodil ve formě aplikace

Vysokoškolský student přivedl k životu legendární hudební přehrávač jako aplikaci. Na její stažení si ale musíme trochu počkat.

iPhone 11 – perfektní společník pro jízdu na kole

Fotoaparát, GPS, peněženka, MP3 přehrávač a samozřejmě telefon – vše v jednom zařízení. Otestovali jsme, co všechno lze během jednoho dne dělat, pokud máte s sebou pouze chytrý telefon. Tentokrát jsme si za společníka zvolili iPhone 11.

Jak používat funkci Vše zapnuto na Apple Watch Series 5

Jednou z hlavních nových funkcí Apple Watch Series 5 je displej Vždy zapnuto. Tato funkce je ve výchozím nastavení zapnutá a může být v různých scénářích velmi užitečná. Stále však existují důvody, proč ji deaktivovat nebo přizpůsobit. Přečtěte si několik tipů, jak používat displej Vždy zapnuto u Apple Watch Series 5 a jak jej také vypnout.

Využijte naplno schopnosti svého iPhonu dokonale zachytit vánoční okamžiky

Pomocí těchto nástrojů můžete okamžitě pořídit lepší snímky bez ohledu na to, který nový iPhone 11 máte.

Jak nastavit automatickou odpověď v e-mailu na Macu na období svátků

Automatické e-mailové odpovědi jsou šikovným způsobem, jak odpovědět na zprávy bez zvednutí prstu. Protože se blíží období svátků a dovolených, je dobré vědět, jak informovat ostatní o vaší dostupnosti.

Jak povolit a zakázat snímky obrazovky na Apple Watch

Pořízení snímku obrazovky na Apple Watch je snadné; těžké je najít vytvořený screenshot. Máme pro vás návod, jak povolit snímky obrazovky na Apple Watch, jak je pořídit – a najít.

Jak nainstalovat vlastní písma na svém iPhonu anebo iPadu

Díky vylepšené správě písem v systémech iOS 13 a iPadOS je nyní snadné stáhnout si vlastní písma z App Storu a pomocí nich vytvářet působivé dokumenty i na iPhonu nebo iPadu.

Jak Apple změnil náš svět: Revoluční počítače II.

Bez Applu a jeho inovativních zařízení by osobní počítače nevypadaly a nefugovaly tak, jak je známe dnes.

Počet 313 až 324 z 740 celkových

Page