Aplikace Podcasty dorazila do macOS. Co nabízí?

Zlaté časy rádia jsou dávno pryč, dnes si můžete vše, co vás zajímá – od kvantové fyziky až po srdcervoucí příběhy nešťastné lásky z hlubin historie – poslechnout ve formě podcastu. V macOS Catalina našly vaše oblíbené podcasty svůj nový domov v nové aplikaci Podcasty.

HomeKit získal v iOS 13 nové mocnější funkce

HomeKit, platforma Apple pro připojení chytrých domácích zařízení, a aplikace Domov, která vám umožní ovládat všechna zařízení z jednoho místa, byly v systému iOS 13 výrazně přepracovány. Většina změn je drobných, ale Applu se také podařilo vyřešit nejpalčivější problémy, zejména pokud jde o uživatelskou zkušenost. Homekit také těsněji integruje s HomePodem a Apple TV.

Jak vymazat historii Siri a vypnout sdílení audionahrávek Siri

Systém iOS 13.2 přináší uživatelům další možnost, jak chránit své soukromí. Odteď se mohou rozhodnout, zda chtějí ukládat historii svých interakcí se Siri a zda povolí sdílení audionahrávek Siri.

Co jsou Přemístěné položky v macOS Catalina a jak se jich zbavit

Po upgradu na macOS Catalina jste si na ploše svého Macu pravděpodobně všimli nové zkratky ke složce Přemístěné položky, která tam dříve nebyla. Co to je a co byste s tím měli dělat?

Technologie Deep Fusion vytváří ještě profesionálnější snímky

Apple představil novou technologii s názvem Deep Fusion během zářijové Keynote. Tato funkce umožňuje získat maximum z portrétů pořizovaných v interiéru s horšími světelnými podmínkami. S příchodem systému iOS 13.2 ji budete moci vyzkoušet na iPhonu 11 a 11 Pro.

Sidecar – Používejte svůj iPad jako druhý monitor nebo jako vstupní zařízení

Přidání druhého monitoru je pro uživatele Macu oblíbený způsob, jak rozšířit svoji plochu a rozložit si práci. S funkcí Sidecar si mohou majitelé Macu nyní udělat druhý displej i ze svého iPadu.

Vylepšený QuickTime Player nabízí obraz v obraze a další nové funkce

Nový operační systém Catalina přinesl mnoho zajímavých nových funkcí a vylepšení, mezi nimi řadu přepracovaných nativních aplikací. QuickTime Player 10.5 je jednou z nich. Pojďme se podívat, co nabízí vylepšená verze tohoto nativního mediálního přehrávače.

Správa funkce automatického připojování k hotspotu na vašich zařízeních

Nové nastavení v systémech iOS 13, iPadOS a macOS Catalina vám umožňuje řídit, jak a kdy se vaše zařízení může připojit k osobnímu hotspotu na iPhonu nebo celulárním iPadu v blízkosti, když nejsou k dispozici žádné Wi-Fi sítě.

Panel sdílení se v systémech iOS 13 a iPadOS 13 dočkal vylepšení

Panel sdílení na iPhone a iPad se za posledních několik let příliš nezměnil. Systémy iOS 13 a iPadOS 13 ale přinesly celkovou proměnu jeho funkcí i vzhledu.

Apple představil nové AirPods Pro!

Jak jsme očekávali, Apple dnes aktualizoval svoji produktovou řadu o nová bezdrátová sluchátka AirPods Pro.

Exportujte fotky Live Photo jako krátke videoklipy přímo ve vašem iPhonu

I když jsou fotky Live Photo k dispozici již od uvedení v iOS 9 v roce 2015, možnost uložit je jako video byla představená se systémy iOS 13 a iPadOS 13.

Jak používat Čas u obrazovky v macOS Catalina

S macOS Catalina dorazil Čas u obrazovky, představený vloni jako součást iOS 12, také na Mac. Tato oblíbená funkce umožňuje uživatelům lépe chápat a spravovat čas, který tráví interakcí se svými zařízeními, a je také ideální sadou nástrojů pro rodičovský dohled.

Počet 397 až 408 z 740 celkových

Page