Synchronizujte svá zařízení bez iTunes

S příchodem systému macOS Catalina začala nová éra iTunes. Podívejme se, jak synchronizovat vaše zařízení bez aplikace Applu, která nepatřila k těm nejoblíbenějším.

Hlasové ovládání – Objevte moc svého hlasu

Hlasové ovládání je nová funkce, která je součástí macOS Catalina, iOS 13 a iPadOS. Uživatelům, kteří nemohou používat tradiční vstupní zařízení, umožňuje plně ovládat jejich Mac, iPhone nebo iPad pouze hlasem. Zejména pro uživatele s pohybovým omezením je možnost plně ovládat zařízení hlasem zcela zásadní zkušeností.

Využijte na maximum widgety v systému iPadOS

Widgety jsou miniaplikace, díky kterým můžete na iPadu rychle zobrazovat důležité informace. Wigety zobrazení Dnes jsou k dispozici již od iOS 8, ale s iPadOS 13 jsou ještě užitečnější.

Nechte Siri na Macu pracovat pro vás

Přestože je Siri již nějakou dobu k dispozici v iOS, tento užitečný nástroj se objevil na Macu počínaje macOS Sierra. Pokud jste si už zvykli na všechny skvělé věci, které můžete na svém novém Macu dělat, měli byste se také podívat na to, co všechno může pro vás udělat Siri.

Správa stahování v Safari se dočkala vylepšení

Se systémem iPadOS 13 přináší Apple funkce, které nabízí Safari na stolních počítačích, i do zařízení s iOS a iPadOS. Jednou z nich je vylepšená správa stahování, která umožňuje přehlednější sledování stažených souborů a jejich umístění.

Chcete zrušit předplatné Apple Arcade před koncem zkušebního období? Zde je návod!

Apple představil svou herní platformu Apple Arcade 16. září tohoto roku. To znamená, že 30denní bezplatná zkušební doba dnes vyprší pro ty z nás, kteří se k ní okamžitě zaregistrovali. Pokud už nechcete odebírat herní službu Applu, zrušte předplatné ještě předtím, než začne placené období.

Jak používat Kalkulačku na Apple Watch

Za aplikací Kalkulačka je záhadný příběh. Od nepaměti je součástí systémů iOS a macOS, na iPadech a Apple Watch však toto nativní řešení chybělo. Naštěstí s watchOS 6 dorazila Kalkulačka do inteligentních hodinek Applu, zatímco na iPadech stále není...

Přizpůsobte si svůj profil ve Zprávách

V iOS 13 Apple umožnil uživatelům přizpůsobit si svůj profil a způsob, jak se zobrazují v kontaktech ostatních.

Apple představil projekt Catalyst

Zatímco při spuštění nového systému macOS Catalina se hovořilo zejména o službách jako Sidecar nebo Apple Arcade, technologie Catalyst zůstala ve stínu. Je to však opravdu důležitá novinka.

Večerka v iOS 13 vám pomůže lépe spát a snadněji se probouzet

Dělá vám potíže nastavit si a dodržovat vhodný spánkový režim? Pomoci vám může funkce Večerka v iOS 13. Připomene vám, kdy jít na kutě, nedovolí, aby váš klidný spánek rušila oznámení, a také vám řekne, kdy je nejvhodnější čas vstávat, abyste se cítili svěží a připravení na další den.

Základy Automatoru – Čtyři způsoby, jak si usnadnit práci s prohlížečem

Automator je váš nejlepší přítel, pokud chcete využít automatizaci na Macu a ušetřit si čas a úsilí. Tento nativní nástroj pro macOS je velmi výkonný, přesto jej i nezkušení uživatelé dokáží snadno používat. Pojďme se podívat, jak vám výrazně zjednoduší práci s vaším prohlížečem.

Inovované Poznámky v systému iOS 13: Skvělá vylepšení známé aplikace

Inteligentnější vyhledávání, checklisty (konečně!), nový design a třídění poznámek. Aplikace Poznámky se vrací a v systému iOS 13 je skutečně skvělá. Dříve skromná aplikace Applu pro zaznamenávání poznámek rozkvetla a začíná dobíhat své placené konkurenty.

Počet 421 až 432 z 740 celkových

Page