Základy Automatoru – Jak upravit sledy úloh

Automator je nativní aplikace v macOS, která slouží k automatizaci úkolů a sledů úloh. Je to neuvěřitelně všestranný nástroj, který lze použít pro tisíce úkolů a ušetří vám spoustu času a úsilí.

Force Touch – Použijte trochu síly!

Force Touch je technologie vyvinutá společností Apple, která umožňuje trackpadům a dotykovým displejům rozlišovat různé úrovně síly, kterými přitlačíte na jejich povrch. Snímače tlaku využívá jako další vstup pro zařízení Applu.

Zapomněli jste přístupový kód vašeho iPhonu? Zde je řešení!

Když několikrát špatně zadáte přístupový kód, iPhone se automaticky uzamkne a nelze jej používat. Podívejte se, co dělat, pokud si zablokujete svoje vlastní zařízení.

Vraťte se zpět do školy s úžasnými nabídkami iSTYLE

Září je za rohem, což znamená návrat do školy. Začněte tento rok s nejlepšími nabídkami iSTYLE a zažijte super semestr!

Základní nastavení uživatelů a skupin v macOS

V případě, že Mac používá více uživatelů, je dobré pro každého z nich vytvořit samostatný uživatelský účet.

Běháte a jezdíte na kole s peckami?

Všude kolem sebe vidíte lidi, kteří běhají nebo jezdí na kole s peckami. Přestože se jedná o skutečně polarizující téma, existuje mnoho výhod a nevýhod. Zákon poslouchání hudby při běhu nebo při jízdě na kole neupravuje.

Využijte naplno balík aplikací iWork – Práce se snímky a se vzorovými snímky v Keynote

Keynote je neuvěřitelně všestranný a výkonný prezentační software s elegantním a uživatelsky příjemným rozhraním. Přečtěte si, jak pracovat se snímky a se vzorovými snímky, abyste mohli vytvářet dechberoucí prezentace a naplno využít potenciál této aplikace.

Základy Automatoru – úvod

Počítače byly navrženy proto, aby efektivně a spolehlivě prováděly opakující se úkoly. Proč tedy pořád přejmenováváme soubory v počítači ručně? Musí přece existovat lepší způsob, jak se vypořádat s opakujícími se úkoly! A také je – je jím automatizace procesů pomocí Automatoru.

Aplikace Terminál pro začátečníky III. – Zdokonalte svůj pracovní postup

Terminál, aplikace pro ovládání Macu pomocí příkazového řádku, může nahradit mnoho aplikací, které denně používáte. Je často výkonnější, snadnější a rychlejší. Pojďme se podívat na kouzla, která může Terminál přinést do vaší každodenní práce s Macem!

Co znamenají stavové ikony a symboly na Apple Watch?

Přinášíme vám významy všech symbolů a ikon, které se zobrazují na ciferníku vašich Apple Watch.

Jak vytvořit startovací instalační disk pro macOS

V našem tipu pro pokročilé vám ukážeme, jak použít externí úložiště nebo sekundární disk jako startovací disk pro macOS.

Přesuňte soubory z iTunes na Macu

Obsah vaší knihovny iTunes může vyžadovat další úložiště. A protože kapacita úložiště Maců je poměrně omezená, doporučuje se přesunout soubory do externího úložiště a určit jim novou cestu v nativní aplikaci pro přehrávání hudby.

Počet 505 až 516 z 740 celkových

Page