S Macem na cestách – Co je to heslo firmwaru a proč byste ho měli používat?

Než se vydáte s Macem na cesty, ať už jde o krátkou služební cestu, nebo delší pobyt v exotické destinaci, měli byste podniknout několik kroků, aby váš oblíbený stroj i v něm uložená data byly v bezpečí. Nastavení hesla firmwaru na Macu je jedním z účinných způsobů, jak toho dosáhnout.

Tajemství nové aplikace Najít – Najděte svůj Mac, AirPods a Apple Watch

Ve třetím díle seriálu o nové aplikaci Najít se zaměříme na všechny otázky spojené s našimi Mac, AirPods a Apple Watch.

Vyzkoušejte funkci Odklepávání času na Apple Watch

Taptic Engine, vibrační motor uvnitř Apple Watch, vám nabízí nový způsoby, jak sledovat čas v WatchOS 6. Odklepávání času vás informuje o čase poklepáním na zápěstí.

Jak změnit obnovovací frekvenci displeje nového 16” MacBook Pro

Nový 16palcový MacBook Pro je první notebook Applu, který má nastavitelnou obnovovací frekvenci. To je zvláště užitečné pro úpravy videa. Poprvé můžete přizpůsobit displej vašeho MacBooku Pro obnovovací frekvenci videa, které sledujete nebo stříháte.

Jak spárovat ovladače pro Xbox a PlayStation se zařízeními Apple

Apple zvýšil svůj herní potenciál tím, že oznámil, že jejich nejnovější operační systémy podporují bezdrátové herní ovladače pro Xbox a PlayStation, konkrétně ovladač Sony DualShock 4 a bezdrátový ovladač s Bluetooth od Microsoftu pro Xbox.

Jak nastavit omezení v aplikacích Hudba a TV na Macu

Spolu s macOS Catalina přichází několik nových aplikací včetně aplikací Hudba a TV. Pokud sdílíte počítač s dětmi a nemáte nastaven čas u obrazovky nebo omezení pro děti jako uživatele, vaše děti by mohly vidět něco, co pro ně není vhodné.

Apple uděluje první hudební ocenění Apple Music Awards

Letos poprvé Apple uděluje vlastní hudební ocenění Apple Music Awards. Slavnostní předání cen zahájí jeden z největších fenoménů současného hudebního průmyslu, zpěvačka Billie Eilish.

Apple ocenil nejlepší aplikace a hry roku 2019

Apple představil nejlepší letošní aplikace a hry.

Jak vypadá nový App Store pro Apple Watch

S aktualizací watchOS 6 pro Apple Watch představil Apple něco úplně nového: dedikovaný App Store. Takže pokud chcete stáhnout novou aplikaci pro své inteligentní hodinky Apple Watch, nemusíte je hledat dále než na zápěstí.

Jak používat nového správce stahování v Safari v iOS

Pokud máte Mac a používáte Safari, pravděpodobně víte o správci stahování vše potřebné. Ale pro ty, kteří používají od Applu pouze mobilní zařízení, jako jsou iPhone nebo iPad, je správce stahování v iOS 13 a iPadOS novinkou.

Jaký je nový 16" MacBook Pro: Benchmarkové testy

Při testování 16“ MacBooku Pro jsme si nemohli nechat ujít šanci provést několik benchmarkových testů.

Nejlepší vánoční a chanukové aplikace pro iPhone

Jste připraveni na nejkrásnější období roku? Sestavili jsme seznam aplikací, které vám zpříjemní, zjednoduší a rozjasní advent, Vánoce a Chanuku.

Počet 337 až 348 z 740 celkových

Page