iCloud 101 – Vše, co potřebujete vědět o iCloudu

iCloud je cloudové řešení Applu, jehož účelem je zjednodušení a synchronizování vašeho digitálního života na všech vašich zařízeních. Pomocí iCloudu můžete ukládat a synchronizovat vše, co potřebujete, od událostí kalendáře po fotoalbum z vaší poslední dovolené. Součástí iCloudu jsou navíc funkce, jako je rodinné sdílení, zálohování nebo lokalizace zařízení a přátel. Zde je vše, co o této všestranné cloudové službě potřebujete vědět.

S Macem na cestách – Chraňte svůj hardware!

Ať už se chystáte na úžasnou cestu, kterou jste plánovali již dlouho, nebo jenom na služebku do nejbližšího velkoměsta, váš Mac potřebuje dobrou ochranu, pokud jej berete s sebou. Pojďme se podívat na příslušenství, které vám pomůže zajistit, aby byl váš Mac v bezpečí i na cestách.

iPad + Procreate – 10 úžasných digitálních uměleckých děl

Nahradí iPad někdy osobní počítač? Tato otázka je předmětem vášnivých debat, faktem ale je, že pro digitální umělce je iPad ideálním nástrojem. Zde je deset děl, která jsou toho důkazem.

Příběh (PRODUCT)RED – Jak Apple zčervenal

Co přesně je (PRODUCT)RED a jak to přispívá k tomu, aby byl svět lepším místem? Pojďme se podívat do zákulisí partnerství společností Apple a (RED).

Jak upravit zprávy na iPhonu a iPadu klepnutím dvěma prsty

Chcete být efektivnější při psaní zpráv na iPhonu nebo iPadu? Postupujte podle těchto pokynů a získáte přístup k režimu úprav v aplikaci Zprávy pomocí klepnutím dvěma prsty. Tento postup funguje na iPhonu a iPadu.

Metapho – Byla ve vašich fotkách použitá technologie Deep Fusion?

Nová aktualizace bezplatné aplikace pro úpravu metadat vašich fotografií a videí přináší způsob, jak zjistit, zda byly snímky vyfocené iPhonem 11 pořízeny pomocí Deep Fusion.

Jak přizpůsobit ovládání tlakových snímačů AirPods Pro

AirPods Pro spojuje několik skvělých funkcí, jako je aktivní potlačování hluku a režim propustnosti, s novým designem do uší. Spolu s aktualizovanou podobou nabízí tlakové snímače ve stopkách AirPods Pro nové ovládací prvky.

Jak používat a spravovat Sign in with Apple

Sign in with Apple je nový způsob, jak se zaregistrovat nebo přihlásit k aplikacím a webům pomocí Apple ID, aniž byste museli vytvářet nový účet.

Jak přenést svá data ze starého Macu do nového

Součástí všech Maců je program s názvem Migration Assistant, který velmi usnadňuje přenos dat mezi počítači nebo ze zálohy Time Machine.

Jak používat Touch ID ve vašem MacBooku Air nebo MacBooku Pro

Touch ID je integrovaný systém ochrany soukromí Applu, který slouží pro odemknutí zařízení a autorizaci nákupů a Apple Pay. Tato funkce byla nejdříve představena pro iPhone, ale na MacBooku Air a MacBooku Pro funguje téměř stejně.

Použití AssistiveTouch na iOS 13 a iPadOS 13

Jak používat softwarové ovládací prvky, když nemůžete použít hardwarová tlačítka? Pomocí funkce AssistiveTouch!

Jak Apple změnil náš svět: Revoluční počítače

Apple je jednou ze společností, které změnily nejen svět technologií, ale i každodenní životy miliard lidí. I když si možná nejdříve vybavíte na iPhone nebo iPad, revoluce jménem Apple začala v oblasti osobních počítačů. Pojďme se podívat na kultovní a přelomové vynálezy Applu.

Počet 325 až 336 z 740 celkových

Page