Sbohem, Dashboarde!

Dashboard, představený v OS X Tiger v roce 2005, je, nebo spíše byl, pohodlnou sbírkou widgetů od nalepovacích poznámek a předpovědi počasí až po hodiny a kalkulačku. Mladší uživatelé možná Dashboard ani neznají, protože od OS X Yosemite byl ve výchozím na stavení vypnutý a skrytý. Po čtrnácti letech existence v desktopovém operačním systému znamená macOS Catalina pro Dashboard definitivní konec. Bude někomu chybět?

Jak zapnout oznámení o pomalém srdečním tepu na Apple Watch

Vaše inteligentní hodinky Apple Watch vám pomohou pečovat o zdraví vašeho srdce. Nositelné příslušenství vás může upozornit, když vaše srdeční frekvence překročí nebo klesne pod stanovený práh.

Jak používat aplikaci Měření na iPhonu

Stěhujete se do nového prostoru a nevíte, jestli se tam vejde váš starý pracovní stůl? Většina lidí vám navrhne, abyste stůl změřili klasickým svinovacím metrem, ale s iOS nepotřebujete ani ten!

Apple vydal 16palcový MacBook

Největší a nejvýkonnější člen rodiny MacBook Pro nás ohromil svými úžasnými specifikacemi. Skvělý displej, šest reproduktorů, 8jádrový procesor a nová klávesnice.

Nemůžete si vybavit název písničky? Pomůže vám Apple Music!

Určitě to dobře znáte. V hlavě vám zní melodie, chcete si ji poslechnout na Apple Music, ale ani za nic si nedokážete vzpomenout na její název ani na skupinu? Žádné obavy, zkonzultujte Apple Music!

Jak změnit velikost ikon na iPadu

Redesignováná plocha v iPadOS vypadá skvěle a výborně se na ní pracuje. Navíc si můžete vybrat, zda chcete mít na ní větší ikony s větším odstupem nebo menší, aby se jich na plochu vešlo více.

Siri může automaticky přečíst vaše zprávy do sluchátek

V systému iOS 13 může osobní asistentka Applu číst příchozí oznámení z aplikací pro zasílání zpráv přímo do vašich uší, když nemáte telefon po ruce. Tato funkce nefunguje na původních AirPodech, ale pokud máte model druhé generace, budete ji mít k dispozici.

Nejlepší komplikace pro Apple Watch od třetích stran

Máme pro vás užitečné komplikace, které na svých Apple Watch využijete každý den.

Stáhněte si seriály z Apple TV+ a sledujte je offline

Těšíte se na delší cestu a pár hodin klidu? Neplýtvejte mobilní daty a sledujte pořady Apple TV+ offline.

Upravte viditelnost vašeho AirDropu prostřednictvím Ovládacího centra

Ovládací centrum iOS vám poskytuje okamžitý přístup ke zkratkám pro často prováděné činnosti, Jde například odpojení od sítě Wi-Fi nebo zapnutí nebo vypnutí Bluetooth. Většina ovládacích prvků je viditelná okamžitě, ale některé z nich objevíte až na druhý pohled, jako třeba možnosti příjmu AirDrop.

Jak funguje ovládání hloubky ostrosti ve fotoaparátu vašeho iPhonu

Možnost ovládat hloubku ostrosti se poprvé objevila v modelech iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR v roce 2018.

Nová aplikace Apple TV v macOS Catalina: Vaše brána k Apple TV+ a do světa filmů a televize

Aplikace Apple TV prošla transformací a byla představena v macOS Catalina, aby se stala domovem pro veškerý filmový a televizní obsah, stejně jako pro novou službu Apple TV+. Podívejme se, co nabízí v macOS Catalina.

Počet 373 až 384 z 740 celkových

Page