Je režim nízké spotřeby opravdu prospěšný?

Výhody a nevýhody režimu nízké spotřeby jsou častým předmětem sporů na mnoha různých fórech. Která strana má pravdu?

Sledujte svůj cyklus pomocí nové aplikace Sledování cyklu

Pomocí iOS 13 a watchOS 6 nebo novějšího můžete snadno sledovat menstruační cyklus a udělat si ucelený obrázek o svém zdraví.

Apple vydal tvOS 13

I když se Apple TV nedočkala výrazných změn, nejlepší zprávou jsou očekávané nové služby. Kromě nich získal tvOS 13 několik nových uživatelsky příjemných funkcí a vylepšený design.

Dorazil iPadOS 13.1!

Právě došlo k velkému rozdělení. iPady, na kterých doteď běžel iOS, budou mít od nynějška vlastní, i když velmi podobný operační systém.

iOS 13.1 byl spuštěn

Po oficiálním vydání nového mobilního operačního systému z minulého týdne přišel Apple s první aktualizací iOS 13, včetně všech funkcí, které z něj byly vynechány.

Pojeďme na Safari! Jak byl prohlížeč v iOS 13 vylepšen?

V iOS 13 Apple, na základě zpětné svých uživatelů, přepracoval několik nativních aplikací. Druhý nejoblíbenější prohlížeč světa tak získat několik výjimečných funkcí.

Sign In with Apple – Nejčastější otázky a odpovědi

Jednou z největších novinek v oblasti bezpečnosti, které Apple letos představil, je funkce Sign In with Apple.

Jak aktivovat tmavý režim na iOS zařízeních

Tmavý režim se konečně dostal do iPhonu a iPadu s novými operačními systémy iOS 13 a iPadOS. Když jej zapnete, systémové aplikace a prvky rozhraní vašeho zařízení, například oznámení a widgety, získají tmavší odstín od tmavě šedé po černou.

Kalendář 101 – Vše o vytváření a úpravách událostí

Nativní Kalendář je skvělá kalendářová aplikace, kterou najdete nainstalovanou na všech zařízeních Applu. Díky příjemnému vzhledu a snadno použitelnému rozhraní je to perfektní způsob, jak si uspořádat všechny své události a schůzky, kamkoli jdete.

Co je nového v aplikaci Fotky pro iPhone

Aplikace Fotky je jednou z nejdůležitějších aplikací pro iPhone a iPad. Obsahuje všechny fotky, které jste pořídili, a nabízí nástroje pro úpravy, které tyto fotografie ještě vylepší.

Dorazil watchOS 6!

Společně s iOS 13 uvedl Apple watchOS 6, nový operační systém pro Apple Watch Series 3, 4 a 5.

Vyšel iOS 13 a můžete jej stáhnout!

Přišel den, na který čekáme od letošní vývojářské konference WWDC. Konečně vyšla nejnovější verze mobilního operačního systému Applu. Po několika beta verzích si všichni uživatelé mohou oficiální verzi stáhnout do svých iPhonů.

Počet 457 až 468 z 740 celkových

Page