Tajemství nové aplikace Najít – Najděte svá zařízení

V novém operačním systému je obnovená aplikace Najít daleko lepší a komplexnější. Zde je druhá část návodu, tentokrát o kartě Zařízení.

Jak snadno ovládat AirPods Pro první a druhé generace? Přečti si naše tipy

Ovládání AirPods Pro je velmi intuitivní, prostě jen přidrž stopku sluchátek nebo na ni poklepej. Rychle tak přeskočíš na další skladbu, přijmeš hovor nebo zapneš potlačení okolního hluku. Sepsali jsme průvodce dotykovým ovládáním a navíc přidali i tipy na nejčastější hlasové pokyny.

Beats Solo Pro – Sluchátka z dílny Applu

Značka Beats nebyla posledních letech synonymem kvalitního designu a v jejich zvuku bylo příliš mnoho basů. Teď tu jsou Beats Solo Pro. Podle našeho názoru jsou tato sluchátka Beats výsledkem té nejlepší vývojářské práce Applu.

Upravte nastavení spořiče obrazovky Apple TV

Zařízení Applu pro domácí zábavu nabízí mnoho různých variant, pokud jde o výběr spořičů obrazovky. Podívejme se, jaké možnosti jsou k dispozici!

Vyzkoušeli jsme nové AirPods Pro. Jsou správnou volbou i pro vás?

Možná to není láska na první pohled, ale my si je zamilovali po prvním použití. Zde jsou naše první dojmy z nejnovějšího „Pro“ zařízení Applu. Pojďme se zblízka podívat na AirPods Pro.

Jak zabránit tomu, aby aplikace používaly mikrofon na Macu bez povolení

Ačkoli většina notebooků má diodu LED, která poskytuje zpětnou vazbu o stavu vaší kamery, stejně můžete často vidět notebooky, jejichž přední kamera je přelepená páskou, papírkem nebo čímkoli jiným. Máme pro vás proto návod, jak zabránit nechtěné aktivitě mikrofonu nebo kamery na vašem MacBooku.

Jak používat Siri na vašich Apple Watch

Chcete se cítit jako Knight Rider, zvednout zápěstí k ústům a zaúkolovat Siri? Umožní to funkce Zvednutí zápěstí na vašich inteligentních hodinkách Apple Watch.

Jak používat efekty iMessage na fotky ve Zprávách

Když jde o filtry, efekty a úpravy fotografií, možná vás jako první napadne Instagram. V kreativní sekci aplikace Zprávy je však také mnoho zábavných možností, jak upravit fotky před odesláním.

Zorganizujte si plochu s funkcí Stacks

Zrcadlo, zrcadlo řekni mi, kdo má na ploše největší nepořádek? Ten, který nepoužívá funkci Stack v macOS…

Vyzkoušejte zdarma předplatné Apple TV+!

Prvního listopadu byla Apple TV+ spuštěna i v ČR. Streamovací služba Applu nabízí originální filmy a seriály dostupné prostřednictvím webového prohlížeče nebo v aplikaci TV.

Hry z Apple Arcade, které můžete hrát s ovladačem

S příchodem iOS 13 a iPadOS 13 podporují mobilní zařízení Applu kromě ovladačů s označením MFi (Made for iPhone/iPod/iPad) také ovladače k Playstation 4 a Xbox ONE. Tady je seznam her, které si můžete na iPhonu nebo iPadu s ovladačem zahrát.

Jak používat více ploch v Macu

Představte si, že máte ve své kanceláři čtyři stoly a na nich pouze materiály a pomůcky, které potřebujete k provádění různých úkolů. Jeden stůl pro rešerši, druhá pro psaní nebo specializované stoly pro vaše různé klienty. Pracovalo by se vám lépe?

Počet 385 až 396 z 740 celkových

Page