Apple představil 7. generaci iPadu

Apple na včerejší Keynote jako první zařízení představil novou generaci klasického iPadu spolu s novým operačním systémem iPadOS.

Apple představil nový iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max

Apple během dnešní Keynote odhalil letošní mobilní novinky. Znovu šlo o tři nové modely, které se pyšní mnoha zdokonalenými funkcemi a možnostmi.

Tipy, jak pomocí Force Touch efektivněji ovládat Apple Watch

Displej hodinek Apple Watch je citlivý na dotek a tlak, dokáže tedy rozlišovat použité dotyky. U tak malého displeje, který má omezený počet dostupných akcí a tlačítek, se technologie Force Touch hodí dvojnásob.

MacKeeper – aplikace, které byste se měli vyhnout za každou cenu

Ti, kteří používají macOS již nějakou dobu, se možná potkali s aplikací MacKeeper a dělají všechno proto, aby se jí vyhnuli. Díky jejich marketingové strategii se ale pořád najde spousta začátečníků, kteří si ji nainstalují.

15 aplikací pro iPhone, které vám usnadní život

Stáhnout si novou aplikaci je jako sázka do loterie. Přečtete si recenzi, aplikace se vám moc líbí, investujete několik desítek korun... a nevyužitou aplikaci za několik měsíců vymažete. Jde to i lépe! Nechte práci spojenou s testováním aplikací na nás a sami jen si vyberte ty nejlepší aplikace z nejlepších. Představujeme vám pečlivě vybraný seznam aplikací, které používáme.

Jak zapnout klávesnici pro jednu ruku a klávesnici QuickType

Nové dotykové klávesnice iOS usnadňují psaní textových zpráv, tweetů, dokumentů a dalších textů.

Deset nejlepších aplikací na iPhone pro školáky a studenty

Technologie hrají důležitou roli v našich každodenních životech a není před nimi úniku. Pokud vaše děti používají iPhone, naučte je dovednostem, které využijí nejen dnes, ale i později v životě. Můžete začít tím, že společně vyberete aplikace, které jim usnadní učení, a naučíte je tyto apky správně používat.

Základy Automatoru – Vytvořte svůj první sled úloh v Automatoru

Využijte automatizaci na Macu a ušetřte si čas a námahu díky Automatoru – výkonnému nativnímu nástroji pro automatizaci úkolů v macOS. Přinášíme vám podrobný návod, jak vytvořit svůj první sled úloh, který upraví velikost fotek.

Je váš Mac napadený virem? Tímto postupem jej zachráníte.

Váš počítač je zcela k ničemu a infikován spoustou virů? Následující seznam akcí vám pomůže vaše problémy vyřešit.

Tipy a triky pro lepší používání Apple TV Remote

Přestože ovladač Apple TV Remote vypadá jako jednoduché zařízení, je velmi efektivní, protože každé tlačítko ovládá více věcí. Zde je několik tipů a triků pro ovladač Apple TV Remote, které byste měli znát, abyste používání Apple TV posunuli na další úroveň.

Proč si vybrat právě Magic Mouse 2?

Krédem většiny uživatelů Mac je, že když mají trackpad, nepotřebují myš. Existuje však několik úkolů, které lze pomocí elektronického hlodavce zvládnout snadněji.

Základní pravidla nabíjení iPhonu

Nabíjení iPhonu je každodenní rutinou, přesto ale můžete jasně vidět, kdy se baterie vašeho zařízení začne zhoršovat. Co způsobuje pomalejší nabíjení?

Počet 481 až 492 z 740 celkových

Page