Základy Automatoru – Zorganizujte si svůj Mac pomocí Automatoru

Automator je všestranná a výkonná nativní aplikace pro macOS, která vám ušetří čas a úsilí. Využijte automatizaci k tomu, abyste si ve svém Macu udělali pořádek pomocí těchto miniaplikací, které snadno a rychle vytvoříte v Automatoru.

Jak zjistit úroveň nabití baterie u připojených zařízení Bluetooth

Používáte-li s vaším Macbookem zařízení připojená přes Bluetooth, jako je třeba klávesnice a myš, je důležité sledovat stav jejich baterie. A pro uživatele iMacu je to dokonce nezbytné. Není nic horšího než mít vybitou baterii, když jste uprostřed zásadní práce na vašem počítači.

Jak používat funkci bezpečného automatického vyplňování údajů v systémech iOS a macOS

Mnoho webových stránek a aplikací nyní nabízí dvoufaktorové ověření (2FA), které vyžaduje, abyste kromě svého uživatelského jména a hesla zadali také krátký číselný kód – tzv. druhý faktor.

Připojte své AirPods k Apple TV

Vaše Apple TV je dokonale synchronizována se všemi zařízeními, která podporují AirPlay. A co vaše AirPods?

CleanMyMac X – Nejlepší aplikace na čištění vašeho Macu

Pokud dnes chcete vyzkoušet jenom jednu aplikaci, nechť je to CleanMyMac X. Ukážeme vám, jaké možnosti nabízí.

Sedm nezbytných aplikací pro každého majitele Apple Pencil

Inteligentní stylus Apple Pencil překonává propast mezi elektronickým a analogovým světem, a dodává tak nové možnosti nativním aplikacím iPadu Pro i aplikacím třetích stran. Je jasné, že Apple Pencil ukáže svoje dovednosti nejlépe při kreslení, psaní poznámek a práci s grafikou.

Jak vynutit ukončení aplikace na Macu

Přestože Macy jsou známé svou stabilitou a širokou nabídkou nativních aplikací, které fungují jako švýcarské hodinky, můžou se vyskytnout případy, kdy je potřeba vynucené ukončení aplikace.

Čtyři způsoby, jak zkontrolovat kondici baterie

Vaše baterie se rychle vybíjí a zařízení se náhle vypíná? Pojďme se podívat na stav baterie!

Seznamte se s Předvolbami systému na Macu

Jednou z nejdůležitějších věcí, které se musíte naučit, když jste novým majitelem Macu, je ovládání systému. V macOS máte k dispozici spoustu nastavení a možností od ovládacích prvků pro úsporu energie přes nastavení zabezpečení až po možnosti gest. A to vše se nachází v panelu Předvolby systému.

Kalendář 101 – Základy nativní aplikace Kalendář v systému iOS

Která aplikace na iPhonu nebo iPadu vám umožní uspořádat si všechny schůzky, naplánovat události a akce a chodit všude načas? Řeč je samozřejmě o nativní aplikaci Kalendář!

Základy Automatoru – 4 tipy, jak pomocí Automatoru urychlit práci s obrázky

Pokud chcete využít automatizaci na Macu a ušetřit si čas a úsilí, Automator je pro to ideální. Tento nativní nástroj pro macOS je velmi výkonný, přesto jej mohou snadno používat i méně zkušení uživatelé. Pojďme se spolu podívat, jaká rychlá kouzla dokáže, pokud jde o fotky.

Přicházejí Apple Watch Series 5

Nabízejí spoustu vylepšených funkcí, ale bez větší aktualizace.

Počet 469 až 480 z 740 celkových

Page