Apple představil nové AirPods Pro!

Jak jsme očekávali, Apple dnes aktualizoval svoji produktovou řadu o nová bezdrátová sluchátka AirPods Pro.

V posledních několika měsících se v kuloárech šuškalo o zcela nových AirPods, s názvem AirPods Pro. A nyní se s tichou aktualizací toto zařízení skutečně objevilo.

Sluchátka verze Pro se zmenšily, nožičky jsou kratší a samotná sluchátka jsou zakryta velkou silikonovou ušní koncovkou. Koncovka je vyměnitelná a je k dispozici ve třech různých velikostech, aby pohodlně seděla v uchu. Je zřejmé, že v tomto produktu převládá užitečnost před designem, což je skvělé.

AirPods Pro jsou vybaveny funkcí Aktivní potlačení hluku, kterou lze snadno zapnout a vypnout. Když je zapnutá, mikrofon monitoruje všechny okolní zvuky a automaticky je redukuje. Adaptivní EQ slibuje skvělou kvalitu zvuku: vestavěné ovladače dokonale spolupracují s dobře známým čipem H1. Nový systém se jmenuje na SiP (System in Package). Nemůžeme se dočkat, až je otestujeme!

Nové AirPods Pro jsou odolné vůči potu a vodě (IPX4), což byla dlouho očekávaná vlastnost. Slibovaná doba poslechu činí 4,5 hodiny na jedno nabití a více než 24 hodin poslechového času s dobíjením pomocí pouzdra. Pouhých pět minut v pouzdru nabije sluchátka na jednu hodinu přehrávání nebo hovoru.

Bezdrátové nabíjení se stalo základní funkcí. Druhá generace AirPods přichází se dvěma různými pouzdy – standardním, které můžete nabíjet pomocí kabelu Lightning, a druhým, které lze nabíjet bezdrátově. Za pouzdro s bezdrátovým nabíjením budete muset platit navíc. Mimochodem, pouzdro je výrazně větší a širší. Uvidíme, jak se nám vejde do kapsy. Pokud jde o výběr barev, Apple zůstává věrný tradiční bílé.

Brzy vás budeme informovat o cenách a začátku prodeje v České republice.