Reklamy Applu v minulém století – 90. léta

Apple začal inzerovat v roce 1976 a více než 43 let nás reklamy Applu rozesmávají a dojímají, ale zřídkakdy nás nechávají lhostejnými.Applu. Vraťme se zpět v čase a prožijme vývoj jedinečného reklamního stylu Applu, od tiskových reklam po televizní spoty a videa k příležitosti spuštění produktů.

Jak bezpečně vyčistit vaše AirPods

Když se řekne AirPods, vybavíte si určitě bílé pouzdro a dvojici ikonických sluchátek. Když je však každodenně používáte, víte, že jsou magnetem pro všechny možné nečistoty…

Jak na placené aplikace a nákupy v aplikaci

Pro Apple je spokojenost zákazníka na první místě. Proto veškerý obsah dostupný v App Store vybírají co nejpečlivěji. Pokud však nabízíte službu nebo produkt, určitě víte, že se nemůžete zavděčit všem…

5+1 užitečných klávesových zkratek pro iPad

Výkon nových iPadů se stále více přibližuje výkonu stolních počítačů. Pomocí následujících triků můžete iPad používat ještě rychleji a efektivněji.

Snadno vytvářejte náčrtky, přidávejte komentáře a dělejte si poznámky pomocí iPadu

Ať už jde o rychlý náčrt nábytku, který byste si chtěli pořídit, nebo ručně psanou poznámku na konferenci… když si vyberete správné aplikace, iPad vám pomůže se všemi úkoly.

Usnadněte si život pomocí Zkratek

Aplikace Zkratky vám velmi ulehčí používání iPhonu a iPadu, protože pomůže rychle a jednoduše vytvořit automatizované procesy.

Jak využít na maximum aplikace iWork – Objevte, co dokáží Numbers!

Kancelářský balík Apple iWork obsahuje Pages, Keynote a aplikaci Numbers, která umožňuje vytvářet vizuálně působivé tabulky. Nenechte se oklamat snadno použitelným rozhraním nebo tím, že jsou zdarma – Numbers jsou neuvěřitelně výkonným tabulkovým procesorem, který dokáže více než naplnit všechny vaše potřeby.

Historie klasických iPodů – díl 1.

Byl iPod opravdu nejrevolučnější zařízení v nabídce Applu? Někteří říkají, že ano, další říkají, že ne. Jedna věc je jistá – zařízení, které přežilo téměř dvě desetiletí, je stále populární a nadále se používá.

Jak používat funkce kontinuity: Přeposílání textových zpráv, nstant Hotspot a automatické odemykání

iPhone, iPad a Mac jsou zařízení s různými rozhraními, ale díky funkci kontinuity je možné mezi nimi při používání plynule přecházet.

Apple Watch – váš osobní anděl strážný

Na internetu najdete mnoho příběhů uživatelů, kterým chytré hodinky Apple Watch zachránily život. Zde je sedm z nich. Všechny dokazují, že Apple Watch opravdu stojí za to.

Několik tipů od National Geographic, které vám pomohou lépe fotit

Během své 130leté historie přinesl časopis National Geographic světu četné legendární fotografie. Proto není divu, že ​​redaktoři cítí za ušlechtilý žánr fotografie určitou odpovědnost. Na webových stránkách magazínu pravidelně zveřejňují tipy a tentokrát tu máme skvěle vyladěnou sbírku.

Jak používat Apple Music na vašem iPhonu

Jakmile si stáhnete aplikaci Apple Music a zaregistrujete se, můžete si v krátkém úvodním nastavení určit, které hudební žánry a umělci se vám líbí a které ne. Po tomto jednoduchém úvodu vás již přivítá obrazovka Pro vás.

Počet 553 až 564 z 740 celkových

Page