Vraťte se zpět do školy s úžasnými nabídkami iSTYLE

Září je za rohem, což znamená návrat do školy. Začněte tento rok s nejlepšími nabídkami iSTYLE a zažijte super semestr!

Pokud plánujete nákup nového zařízení, program Zpět do školy iSTYLE nabízí studentům ty nejlepší možnosti. Abyste dosáhli nejlepších výsledku, potřebujete stejně profesionální výbavu. Ať už jde o nový Mac nebo iPad s Apple Pencil a Smart Keyboard, vsadíme se, že v našem výběru najdete tu nejvhodnější kombinaci.

Náš pravidelný program Zpátky do školy letos začíná 18. srpna a končí 26. října 2019. V jeho rámci najděte výjimečné slevy na mnoho různých produktů Applu.

Co nabízíme

  • 12% slevu na MacBook Air s Retina displejem )od 29 031 Kč) a MacBook Pro (od 34 311 Kč)
  • 6% slevu na iPad Pro (od 21 611 Kč), iPad Air (od 13 621 Kč) a iPady 6. Generace (od 8 451 Kč)
  • 30% slevu na ostatní Macy (dostupné pro všechny, nejen pro studenty)
  • 30% slevu na produkty Beats

Při zakoupení jakéhokoliv zařízení v programu Zpět do školy vám darujeme textilní tašku iSTYLE, která je dostupná ve třech různých provedeních.

Nárok na slevu mají všichni studenti starší 18 let, kteří jsou držiteli platného průkazu ISIC/ITIC nebo osvědčení o aktivním studiu pro aktuální školní rok 2019–2020. Slevy poskytované v rámci programu Zpět do školy nelze kombinovat s žádnými dalšími slevami.

Můžete si však vybrat z celé řady pohodlných splátkových programů, které nabízejí Home Credit nebo Hello bank. Splátkový program si můžete vypočítat online v internetovém obchodě nebo v některé z našich kamenných prodejen.

Platby může provést kdokoliv jiný než student. V případě nákupu na společnost musí být na faktuře uvedeno jméno studenta, které je stejné jako na kartě ISIC/ITIC nebo osvědčení o studiu. Při online nákupu jednoduše zadejte název společnosti a IČO jako fakturační adresu.

Pokud chcete uplatnit slevu online, zaregistrujte se v našem e-shopu. A v nabídce Můj účet> Nahrávání nahrajte oboustrannou kopii své aktuální podepsané karty ISIC/ITIC nebo potvrzení o studiu/zaměstnání. Tak vytvoříte účet, na kterém po schválení můžete nakupovat přímo se slevou.

Aktivujte svou slevu na istyle.cz a zakupte si nejžádanější zařízení. Nebo navštivte některý z obchodů, kde vám naši kolegové poradí a pomohou se co nejlépe rozhodnout.