Používejte svůj iPhone bezpečně – Prohlížení internetu a používání WiFi

Ačkoli iPhone je bezpochyby jedním z nejbezpečnějších smartphonů na trhu, je lepší neriskovat a používat jej bezpečně. Podívejte se na tyto tipy, jak bezpečně prohlížet internet a používat Wi-Fi.

Měření EKG na Apple Watch dorazilo i do České republiky!

Nedávná aktualizace watchOS zpřístupnila jednu z nejvíce očekávaných funkcí pro Apple Watch Series 4 v mnoha evropských zemích, včetně České republiky, Slovenska a Chorvatska.

Největší fanoušci iPadu jsou vaši prarodiče

Apple propagoval iPad jako alternativu počítačů už celá léta, nicméně mezi zákazníky je to stále otázka k diskusi. Přesto existuje jedna skupina, pro kterou je tablet rozhodně tou nejlepší volbou: prarodiče.

Nenechte se rozptylovat – Zjednodušte svůj Dock, Menu bar a aplikace

Vytvoření klidného pracovního prostředí je klíčové pro to, abyste mohli soustředěně pracovat. Váš Mac jako primární pracovní nástroj si zaslouží zvláštní péči a pozornost. Dokonce i nastavení Docku, Menu bar a aplikací lze zefektivnit tak, aby vás podpořily ve vašem pracovním procesu. Kromě toho, že si uklidíte desktop, vám i tyto malé změny mohou pomoci dostat produktivitu na další úroveň.

Zábavné vzdělávací hry pro školáky

Není pochyb, že iPad se ke vzdělávání dokonale hodí – je přenosný, lehký, intuitivní a výkonný. Disponuje vším, co školou povinné děti potřebují: nástroji k tvoření, zkoumání, učení a sebevyjádření. Spolu s dobře navrženými a kvalitními aplikacemi představuje iPad poutavý a zábavný způsob, jak rozšiřovat své znalosti a dovednosti.

Nenechte se rozptylovat – Zorganizujte si Mac pro soustředěnou práci

„Kam se jen ten čas poděl,“ povzdechnete si na konci pracovního dne, když si bilancujete, kterou práci jste zvládli a kterou ne. Pokud se ve svém pracovním chování podobáte většině evropské populace, určitou část svého 8hodinového pracovního dne promarníte. Na vině jsou rozptýlení a přerušení, od Facebooku po kontrolování e-mailu.

Po více než deseti letech vydal Apple novou vlastní hru

Apple přisuzuje hrám důležitou roli, ale od roku 2008 žádnou novou nevydal. Kvůli svému největšímu investorovi však udělal výjimku a představil novou aplikaci.

Jak přizpůsobit aplikaci Slovník na Macu

Nativní aplikace Slovník, předinstalovaná na všech počítačích Mac, je nenápadný každodenní hrdina. Společně s funkcí „Vyhledat“ usnadňuje učení nových slov a jejich správné používání. Pojďme se podívat, jak si můžete přizpůsobit Slovník na vašem Macu tak, abyste jej co nejlépe využili.

Zábavné vzdělavácí hry pro batolata i předškolní děti

Jasný a barevný displej, atraktivní design a intuitivní dotykové ovládání… to všechno činí z iPadu neodolatelný objekt pro děti, už od poměrně malého věku. Hledáte způsob, jak proměnit iPad na užitečný a zábavný nástroj pro vývoj vašeho batolete? Podívejte se na tyto úžasné aplikace, které vaše dětí zároveň zabaví a vzdělají.

Naučte Siri používat přezdívky a správně vyslovovat jména

I když se Siri musí česky ještě naučit, na to, abyste mohli využívat výhody plynoucí z vlastní digitální asistentky, nemusíte umět plynule anglicky (nebo thajsky). I se základní jazykovou výbavou můžete zadat Siri množství různých úkolů a dovolit jí, aby vám zjednodušila a usnadnila život. Siri se navíc může od vás učit.

Co bude k večeři? – Plánujte jídelníček a nákupní seznamy na vašem iPhonu

Pokud stojíte před lednicí a přemýšlíte, co budete večer jíst, nejste sami! Stačí do plánování jídla investovat deset minut týdně a váš život bude mnohem jednodušší. Jaká aplikace vám pomohou dostat vaše večery pod kontrolu?

Užitečné aplikace na iPhone pro alergiky

Jaro je v plném rozkvětu a můžete ho bez nejmenších pochybností cítit ve vzduchu. Tedy pokud nemáte ucpaný nos, potíže s dýcháním a nepálí vás oči kvůli senné rýmě. Pokud patříte k třetině dospělé evropské populace, která trpí sezónní alergií, podívejte se na tyto aplikace, které by mohly přispět k usnadnění života s alergií.

Počet 637 až 648 z 740 celkových

Page