Kompletní průvodce rodičovskou kontrolou v iOS

Být rodičem v digitálním věku není snadné. Určitě se strachujete a přemýšlíte o všech nebezpečích, která číhají v hlubinách internetu. Máme řešení: aktivně se zapojte a chraňte své děti se sadou rodičovských kontrol.

Prodlužte výdrž své baterky s iOS 12

Zápasíte pořád s výdrží baterky iPhonu? Nejste sami. A protože tento problém řešíme všichni, sestavili jsme pro vás seznam tipů, jak prodloužit výdrž baterky.

Blesková zpráva: Je tu nový iPod touch!

Apple aktualizoval iPod touch, který se teď pyšní čipem A10. Nyní je schopen zobrazit rozšířenou realitu a nabízí až 256 GB úložného prostoru.

Jste unavení, a nemůžete usnout? Tyto aplikace vám pomohou

Všichni známe ty noci, kdy je naše tělo unavené, ale myšlenky se neustále rojí v hlavě a nedovolí nám upadnout do sladkého zapomnění spánku. Nezoufejte, pomoc s usínáním může být blíž, než si myslíte – rovnou ve vaší dlani.

Šifrování e-mailů na počítačích Mac

Odesílání a přijímání šifrovaných a podepsaných e-mailů na počítačích Mac je překvapivě snadné. E-mailový klient, který je dodáván s macOS, má totiž schopnost šifrování již integrovanou. Pojďme se podívat, jak ji nastavit a používat.

Nenechte se rozptylovat – Zlepšete svou koncentraci pomocí techniky Pomodoro

Máte pocit, že jste často rozptýlení a neproduktivní? Využijte iPhone a techniku Pomodoro, abyste se mohli lépe soustředit na důležité úkoly.

Používejte svůj iPhone bezpečně

Pro mnoho uživatelů iPhonu není bezpečnost zásadní téma. Všechna zařízení s iOS jsou součástí uzavřeného ekosystému Applu, což usnadňuje ochranu před viry a malwarem. Ale nikdy si nemůžete být stoprocentně jistí a, jak se říká, opatrnosti nikdy nezbývá. Začněte s těmito pěti nastaveními, aby byl váš iPhone bezpečnější.

Překvapení! MacBook Pro byl aktualizován

Výkonné 13”a 15” notebooky Applu jsou ještě silnější. Jejich design zůstal stejný, změnila se klávesnice. Přichází éra MacBooků s 8 jádry!

Jak posílat šifrované e-maily na iPhonu nebo iPadu

Hledáte další úroveň zabezpečení pro e-mailovou korespondenci, aniž byste museli změnit poskytovatele e-mailu? Použijte šifrování S/MIME integrované v nativní aplikaci Mail. Odesílání šifrovaných e-mailů z iPhonu nebo iPadu není tak složité, jak si možná myslíte.

Jak probíhá nabíjení AirPods?

Jak dlouho vlastně trvá, než se druhá generace AirPods nabije od 0 do 100 %? V jakém pořadí se zařízení nabíjejí? Kolik energie spotřebují? Díky nadšenému uživateli už máme odpovědi.

Používejte svůj iPhone bezpečně – E-mail a zprávy

iPhony mají pověst velmi bezpečného, ​​podle některých úřadů dokonce i „příliš bezpečného“ zařízení. Nenechte se však ukolébat a nezačněte se chovat neopatrně, protože používání iPhonu nemusí nutně zaručit nezranitelnost. Následující tipy vám ukáží, jak iPhone používat pro bezpečné odesílání e-mailů a zpráv.

Uchovejte své vzpomínky a začnete si vést deník

Umění deníků zažívá velkou renesanci, knihy vyzvihují výhody zaznamenávání myšlenek a nápadů, obchody přetékají ručně dělanými zápisníky pro psaní deníkových záznamů. Pokud ale chcete začít jednoduše a bez velké investice zachytit nejdůležitější okamžiky svého života jednoduše, stačí si stáhnout aplikaci. Ta vám připomene, že je čas na deník, a dokonce vám nabídne nápovědu, co si do něj napsat! Sestavili jsme seznam nejvíce doporučených deníkových aplikací pro iOS a podrobně jsme se podívali na jednu z nejpopulárnějších.

Počet 625 až 636 z 740 celkových

Page