Apple vám pomáhá zabezpečit vaši domácnost

Ochrana vašeho domova je naprostá nezbytnost, ale digitální bezpečnostní systémy, které jsou k dispozici dnes, mají daleko k dokonalosti. Apple nyní nabízí řešení s novým typem kamerového systému a domácími routery.

Kancelářský balík iWork získal s aktualizací nové funkce

Apple aktualizoval aplikace Numbers, Keynote a Pages, součásti kancelářské sady iWork, na macOS a iOS o skvělé nové funkce.

Průvodce rodičovským dohledem v macOS

Být rodičem v digitálním věku není snadné. Na jedné straně chcete, aby vaše děti měly přístup ke všem jeho výhodám, na druhou stranu cítíte, že je musíte chránit před jeho úskalími. Pokud chcete svému dítěti zajistit bezpečné používání Macu, máme pro vás kompletního průvodce rodičovským dohledem.

Vyšla veřejná beta macOS Catalina

Po iOS 13 a iPadOSu je tu i nová verze MacOS pro ty, kteří se chtějí zbavit iTunes a začít testovat nový systém. Všechny ostatní OS jsou k dispozici jako beta pouze na pozvánku.

Vyšly první veřejné bety iOS 13 a iPadOS

Stejně jako loni, i letos se veřejné bety nového iOS a nedávno představeného iPadOS objevily poměrně brzy. Není nic, na co bychom si mohli stěžovat, podle první zpětné vazby vývojářů jsou systémy v pořádku!

ELOH – Uklidňující hudebně-logická hra oceněná prestižní cenou

Abych byla upřímná, recenze her nepíšu často, protože je moc nehraji. Občas si otevřu Candy Crush, ale tím moje herní nadšení končí. Když jsem ale psala článek o letošních cenách Apple Design Awards, koncept ELOH mě zaujal natolik, že jsem si hru stáhla.

Jak nastavit více účtů na Apple TV

Protože Apple TV patří do obývacího pokoje a využívá ji celá rodina, potřebuje podporovat více než jednoho uživatele. To znamená, že musí podporovat více než jedno Apple ID Apple. A takhle to i funguje. Funkce možná není tak cool nebo výkonná jako správa více uživatelů na Macu, ale je to rozhodně víc, než máme dnes k dispozici na každém iPhonu nebo iPadu. Zde je návod, jak to funguje!

Kompletní průvodce rodičovskou kontrolou v iOS – Omezení obsahu a soukromí

Internet možná není už tak divoký jako před dvěma desítkami let, nicméně to neznamená, že je dnes bezpečnější. Naopak, pokud máte děti, určitě si vybavíte tisíce věcí, se kterými se vy setkáváte každý den, ale vaše dítě by na ně nemělo narazit ani jednou. Naštěstí Apple vybavil rodiče mocným nástrojem pro to, aby internetový zážitek dětí byl bezpečný a odpovídající jejich věku. Vše, co potřebujete, najdete v části Čas u obrazovky.

Dokončete výzvu Applu k Mezinárodnímu dnu jógy s těmito apkami

Apple zveřejnil svou další výzvu pro Apple Watch. Přinášíme vám přehled několika aplikací, se kterými se vám výzvu určitě podaří splnit.

Nový CarPlay vám bude sloužit ještě lépe

V nové 13. verzi byl v rámci iOS vylepšen i systém CarPlay. Dostane nový postranní panel, transparentnější rozhraní a mnoho nových funkcí.

Sign in with Apple – Vaše nová oblíbená každodenní funkce

Vedle všech důležitých aktualizací a nových funkcí bychom neměli zapomenout ani na jednu z nejlepších: tu, která nám umožní rychlejší, bezpečnější a méně stresující přihlašování.

Nový tvOS 13 přináší filmové zážitky na míru

Nedávno představený tvOS 13 umožňuje vyšší míru přizpůsobení pro vaši Apple TV a současně přináší vylepšení designu, který vám možná bude povědomý.

Počet 601 až 612 z 740 celkových

Page