macOS a iOS jsou ještě provázenější – Nový macOS Catalina

Skvělé nové funkce, zcela nové a vylepšené aplikace, rozšířená podpora vývojářů. Tyto tři výhody samozřejmě nepokrývají všechny inovace, které přicházejí s macOS Catalina.

Vše o novém watchOS 6

Nový watchOS 6 spatří světlo světa v září současně s novými aplikacemi, novými trendy a vlastním App Store.

Největší oznámení pondělní Keynote v jednom videu

Pondělní Keynote byla podle nás jedna z nejlepších v historii nejen v porovnání s předchozími ročníky WWDC, ale také s prezentacemi nového hardwaru v září.

iPadOS poskytuje zcela nový zážitek z iPadu

Nedávno oznámený iPadOS, který nahrazuje původní systém iOS na zařízeních iPad, slibuje novou domovskou obrazovku, vylepšený multitasking, ještě lepší podporu Apple Pencil a mnoho dalších nových příležitostí.

Jak bude vypadat tmavý režim v iOS 13?

Dlouho očekávaný Dark Mode konečně dorazil s iOS 13. Nový operační systém je v beta verzi pro vývojáře, ale už teď se můžete mrknout na to, jak vypadá.

Nejhorší noční můra zlodějů: Představujeme apku Find My

Aplikaci Find My přivedl Apple na svět v macOS Catalina. Sloučí se v ní aplikace Find My iPhone a Find My Friends. Kromě toho, že vám pomůže najít nejdůležitější jednotlivce nebo objekty ve vašem životě, tato aplikace nabízí také dvě fantastické možnosti zabezpečení.

30 nových funkcí iOS 13, které nebyly na Keynote zdůrazněny

Jak se dalo očekávat, Apple na včerejší Keynote oznámil, že na podzim přijde nejnovější iOS. Ale vzhledem k nedostatku času nemohli pokrýt všechny důležité nové funkce.

Tapety iOS 13 jsou teď ke stažení

Tapety pro novou verzi iOS lze zpravidla najít na internetu již několik hodin po vydání nového operačního systému. Tak tomu bylo i u iOS 13.

Vlastní iPadOS, rychlejší iOS a sbohem iTunes!

V tomto článku zkusíme shromáždit všechny inovace týkajících se operačních systémů, které byly představeny na dnešním WWDC. Je to náročný úkol, protože jsme byli svědky informačního tsunami.

Nabíjení telefonu přes noc a další mýty o baterii iPhonu

„Ty si nabíjíš telefon přes noc? Ráda žiješ nebezpečně, co?“ Ironická poznámka mého kolegy mi připomněla mýty o baterii, které se tradují od počátku mobilní éry. Tyto mýty byly rozhodně pravdivé – v době nikl-kadmiových baterií. Ve srovnání s tradičními bateriemi se ty moderní lithium‑iontové, které jsou v telefonech dnes, nabíjejí rychleji, vydrží déle a mají vyšší energetickou hustotu. To znamená delší výdrž v lehčím balení.

Váš kompletní průvodce rodičovskou kontrolou v iOS – Klidový čas a vždy povolené aplikace

S iOS 12 a Časem u obrazovky vám Apple nabídl skvělý nástroj, jak vytvořit pro děti zdravé návyky při používání zařízení a bezpečný internetový zážitek. Pojďme se podívat, jak používat funkce Klidový čas a Vždy povolené aplikace.

Skiplagged – Chytrý způsob vyhledávání výhodných letenek

Pokud je cestování vaší vášní a zbožňujete hledání levných letů do exotických destinací, podívejte se na tuto trochu jinou bookovací aplikaci. Možná vám ušetří peníze, které pak můžete s chutí utratit v cíli své cesty.

Počet 613 až 624 z 740 celkových

Page