Jak nahrávat vaše hovory FaceTime

Všichni se shodneme na tom, že v poslední době jsou osobní setkání nahrazována rychlými telefonáty a videohovory. A každý má právo si tyto vzpomínky uchovat navždy.

Co je potřeba udělat, než prodáte svůj svůj Mac

Pokud se chystáte prodat nebo darovat svůj Mac, pak to poslední, co byste měli udělat, je vložit jej do originální krabice a převázat mašlí. Váš počítač obsahuje osobní informace, které by o vás mohly novému majiteli hodně prozradit.

TEST: DJI Osmo Pocket – stabilizátor do kapsy

Po půl roce vydání DJI Osmo Mobile 2 nyní představil čínský gigant nové zařízení, kterým se vydává do teritoria GoPro. Na to jsme se museli podívat vlastníma očima.

K čemu je dobrý šestijádrový Mac mini?

Máme pro vás malé porovnání, abyste si mohli udělat představu, k čemu je dobrý šestijádrový Mac mini.

Na co je dobrý Mac mini v roce 2018 | MEGATEST

Kolik potenciálu má základní model Macu mini po čtyřech letech ignorance?

Retina MacBook Air – právoplatný nástupce

Na více než týden jsem dostal do rukou milovaný Retina MacBook Air. Je těžké najít nějaká negativa na zařízení, jež bylo vždy na vrcholu své kategorie.

iPhone XR – iPhone SE roku 2018

Od minulého týdne jsme pro vás testovali iPhone XR, nejzajímavější z letos představených iPhonů. Opravdu se bavíme o vítězi poměru cena/výkon? Jaké kompromisy s tímto telefonem musíme dělat? Dámy a pánové, odpovíme vám na všechno!

NAUT

iPhone XS Max – Maximum všeho | RECENZE

iPhone XS Max. Zařízení s největším displejem v nabídce telefonů od Applu se do prodeje dostalo před více než měsícem. Testovali jsme ho delší dobu, podle nás je dlouhodobé používání v reálných podmínkách zcela klíčové.

Jak silný MacBook Pro 2018 skutečně je?

Nový MacBook Pro je silný jako býk. Nový MacBook Pro je slabý jako koťátko. Oba názory na internetu vidíme pravidelně každý den. Jaká je ale pravda? Na to jsme se v našem gigantickém výkonnostním testu podívali. Někdy jsme byli skutečně překvapeni.

iOS 12: Jak na zamčenou obrazovku umístit widget s počasím

Skrytá funkce iOS 12 vám na vaší zamčené obrazovce umožňuje zapnout widget s počasím. Pojďme se podívat, jak na to.

MacBook Pro 15” 2018 – nejsilnější laptop Applu všech dob | TEST

Po celé poslední 3 dny jsem mohl testovat nejsilnější laptop Applu všech dob. Během testování jsem zjistil, co vše dokáže přenositelný laptop vrcholné kategorie v roce 2018 a jak jsou na tom zprávy o nevyhovujícím chlazení. Dámy a pánové, dovolte mi se s vámi podělit o test MacBooku Pro 15” 2018.

Počet 697 až 708 z 740 celkových

Page