Headspace – Váš průvodce meditací a bytím v přítomnosti

Ať už máte s meditací bohaté zkušenosti, nebo byste teprve chtěli začít, aplikace Headspace vám poskytne nezbytnou podporu a pomoc. Meditační techniky podložené vědou a výzkumem, názorná a krásná videa, stovky tematických meditací a cvičení, to všechno dělá z Headspace jedinečný a silný zážitek.

Jak přizpůsobit vibrace na vašem iPhonu

Stejně jako tomu je u zvukových upozornění, iOS nabízí mnoho možností přizpůsobení i pro vibrační výstrahy. Pohrajte si se všemi možnostmi a vytvořte dokonalý systém přizpůsobený vašemu vkusu a potřebám.

Ať se každý krok počítá – Aktivujte skrytý krokoměr v iPhonu

Žít zdravěji nemusí být obtížné a komplikované. Obyčejná chůze má úžasné zdravotní výhody a počítat kroky můžete snadno pomocí iPhonu. Ukážeme vám, jak aktivovat skrytý krokoměr.

Jak změnit jazyk pro psaní zprávy na Apple Watch

Používáte Apple Watch pro komunikaci s lidmi po celém světě, ať už kvůli práci, nebo zábavě? Na svých inteligentních hodinkách si můžete velmi jednoduše změnit jazyk a psát nebo diktovat v řeči, kterou právě potřebujete. Podívejme se, jak na to.

Tři způsoby, jak doručovat oznámení na vašich Apple Watch potichu

I když vás vaše hodinky Apple Watch provází v dobré i ve zlém, jsou situace, kdy nechcete, aby vám oznámení neustále bzučela na zápěstí. Naštěstí si můžete velmi jednoduše a rychle přizpůsobit oznámení tak, aby byla doručována potichu.

Wander Wallet – průvodce vaším rozpočtem na cestách

Pokud je cestování vaší vášní a všechen volný čas trávíte poznáváním nových míst, jídel nebo přírodních krás, jistě víte, že tento koníček vyžaduje dobré vedení rozpočtu. Nebo velmi šikovnou cestovní aplikaci, díky které se do svého rozpočtu s přehledem vejdete. Jako Wander Wallet.

Jak používat auditování hesel na iPhonu, iPadu a Macu

Navzdory rostoucím obavám o online bezpečnost mnoho uživatelů tento problém nebere dostatečně vážně a stále používají stejné heslo. I kdyby to bylo opravdu silné, je to vážná bezpečnostní chyba. Ukážeme vám, jak zkontrolovat, zda jsou vaše hesla v iOS a macOS jedinečná.

Zkontrolujte a obnovte předchozí verze dokumentů na Macu

“Právě jsem dopsal svou 200-stranovou disertaci, když počítač zkolaboval … Dva měsíce mi trvalo to přepsat od začátku!” Tento případ je možná trochu extrémní, ale – ruku na srdce – každý z nás někdy přišel o dokument. Nebo alespoň strávil pár horkých chvilek hledáním předchozí verze.

Jak přidat specializované aktivity do apky Cvičení

Jaro oficiálně začalo a přineslo i chuť trávit více času venku při cvičení. Samozřejmě, že svůj pokrok budeme měřit Apple Watch, protože upřímně řečeno, všichni máme rádi, když vidíme, jak se v průběhu času zlepšujeme.

Jak vytvořit a používat dynamické složky

Dynamická složka ve Finderu umožňuje uložit soubory uspořádané na základě různých atributů do jednoho adresáře. Procházení vašimi soubory tak bude ještě snazší.

Splitwise – Dobré účty dělají dobré přátelé

Aplikace pro sledování společných výdajů, která je dostatečně intuitivní a přímočará i pro ty, již účtování a dělání rozpočtů nenávidí. Objevili jsme a chtěli bychom vám představit aplikaci Splitwise, která i vám může zjednodušit život.

Chraňte heslem složky na svém Macu

I když je šifrování Maců bezkonkurenční, opatrnosti není nikdy příliš a někdy je potřeba trochu vyšší zabezpečení.

Počet 673 až 684 z 740 celkových

Page