Dokončete výzvu Applu k Mezinárodnímu dnu jógy s těmito apkami

Apple zveřejnil svou další výzvu pro Apple Watch. Přinášíme vám přehled několika aplikací, se kterými se vám výzvu určitě podaří splnit.

Chcete-li získat svůj zasloužený odznak a sadu nálepek, musíte dnes odcvičit alespoň 15 minut jógy. Zde je několik aplikací, které vám mohou pomoci dosáhnout tohoto cíle.

Většina těchto aplikací je postavena na jednoduchém principu: zaregistrujete se, vyberete si svůj cíl a apka vám nabídnete několik bezplatných cvičení – s možností upgradu na profesionální verzi, ve které jsou vám k dispozici všechny funkce, cvičení, pozice, výzvy… Při výběru aplikace určitě doporučujeme vzít v úvahu nejen počet cvičení, ale také jak vás aplikace motivuje a inspiruje ke cvičení. To je jeden z důležitých faktorů, pokud se chcete józe věnovat pravidelně.

Simply Yoga

Jeden z mála aplikací jógy, která nabízí poměrně slušnou nabídku volného obsahu. Můžete si vybrat mezi 20, 40 nebo 60 minutovými lekcemi jógy s instruktážními videi. Velmi rozumný počet cvičení ve verzi zdarma je vykompenzován reklamami. Je jich hodně a mohou narušit vaše zenové naladění. Plná verze nabízí 30 jógových pozic, přizpůsobitelná cvičení a samozřejmě žádné reklamy.

Asana Rebel

Nehledejte klasickou jógu, Asana Rebel jsou jógou inspirovaná cvičení. Aplikace působí jako luxusní časopis o životním stylu, se seznamem vybraných nebo populárních cvičení (včetně jednoho zaměřeného na týraná záda kancelářských zaměstnanců). Líbí se nám kolekce 5minutových tréninků s inspirujícím výběrem cvičení, od mega metabolického posilování až po taneční protažení. Pokud bychom měli jmenovat jeden důvod ke koupi aplikace, je to motivace. Každý vizuál, každý název kolekce cvičení a celkový design přispívají k tomu, že máte chuť se převléknout do jógového a začít cvičit.
Více než 100 cvičení můžete odemknout s 3měsíčním předplatným (41,99 €) nebo ročním plánem (64,99 €).

Pocket Yoga

Více než 200 krásně ilustrovaných obrázků vám ukáže správné držení těla v pozici, včetně každého výdechu a nádechu (tato funkce může být důvodem pro tuto aplikaci). Pokud se chcete dozvědět více o výhodách a technikách nejrůznějších pozic, aplikace nabízí slovník ke zdokonalení vašich znalostí. Vyberte si z 27 sezení navržených zkušenými instruktory jógy, každý s různým stupněm trvání a obtížnosti. Za cenu jedné luxusní kávy získáte vlastního jógového kouče. (3,49 €).

Down Dog

Pokud máte rádi kořeněnou chuť a rozmanitost a monotónnost není vaším šálkem čaje, oblíbíte si Down Dog. Nabízí více variant cvičení, než můžete kdy otestovat – 30000. Na začátku každé relace si vyberete z vaší úrovně, typu cvičení, délky cvičení (6 až 75 minut), zvolíte konkrétní cíl (od dynamické seance až po posílení zad), délky Savasany a nastavení rytmu, vizuality, hudby a instrukcí. Stručně řečeno: aplikace Down Dog vytváří zcela novou lekci jógy pokaždé, když si ji otevřete. Placená funkce Boost vás nechá zvolit z 12 různých oblastí jógové praxe. Zdarma, s měsíční, roční nebo celoživotní platbou. Je to naše oblíbená aplikace!

Yoga Studio

Další aplikace zaměřená na zaměstnané jogínky a jogíny, nabízí více než 130 videí a meditací s časovým rozsahem od 5 do 60 minut. Můžete si vytvořit vlastní optimální relaci ze široké škály cvičení nebo si vybrat jednu z nastavených lekcí, zaměřených na různé skupiny od začátečníků až po běžce. Jedna pěkná vychytávka: pokud to s jógou myslíte skutečně vážně, můžete si naplánovat cvičení do svého kalendáře. Aplikace je pravidelně aktualizována, například nedávno přidanými rodinnými cvičeními pro matky a batolata. Aplikace nabízí 7denní bezplatnou zkušební verzi s měsíčním (10,99 €) nebo ročním (104,99 €) předplatným.

Daily Yoga

Začínáte s jógou, chcete si zlepšit zdravotní stav, zhubnout, zlepšit své pohybové dovednosti nebo svalový tonus? Vyberte si jeden z těchto cílů a postupujte podle doporučených programů. Patří mezi ně výzvy, jako je nácvik provazu nebo lepší flexibilita za deset dní. Většina možností je k dispozici pouze s předplatným Pro, s měsíční (13,99 €) nebo roční (43,99 €) platbou.


Promeškali jste dnešní výzvu? Nebuďte zklamaní, Apple vám brzy nabídne další příležitost. Do té doby si pořiďte své Apple Watch u iSTYLE, abyste už svou šanci na odznak nezmeškali!