Pět skvělých aplikací, které uklidí váš iPhone a uvolní na něm místo

Chtěli jste stáhnout skvělou novou aplikaci nebo aktualizaci pro iPhone, ale vyskočila na vás zpráva, že nemáte dostatek úložného prostoru. Pokud tuto situaci znáte až příliš dobře, zkuste některou z těchto aplikací, abyste se zbavili nepotřebných souborů a uvolnili místo na vašem iPhonu.

Použijte svůj iPhone nebo iPad jako ovladač pro Apple TV

Když jste vše přichystali na klidný večer u vašeho oblíbeného seriálu, ale dálkový ovladač Apple TV Remote není nikde k nalezení, nemusíte panikařit. K ovládání Apple TV můžete použít jakékoli zařízení s iOS. Tento tip vám může ušetřit spoustu času a nervů!

Jak odstranit Dokumenty a data z iPhonu nebo iPadu

Bez ohledu na to, jak velké je úložiště vašeho iPhonu, nevyhnutelně nastane okamžik, kdy bude téměř plné. Jedním z největších viníků, kteří ubírají prostor, jsou „Dokumenty a data“ aplikací. Podívejme se, jak je smazat na vašem iPhonu nebo iPadu.

Dobře se vyspěte! – Jak měřit a zlepšovat váš spánek se spánkovými aplikacemi

Pokud chcete zlepšit svůj spánek (a tím i celkovou pohodu), začněte tím, že ho budete sledovat a měřit. Díky chytrým aplikacím se dozvíte i to, jak je kvalita vašeho spánku ovlivněna kávou, cvičením nebo stresem….

Dejte své kreativitě volnost! – 5 aplikací pro rychlé zachycení nápadů skrýt fotky ze zobrazení Okamžiky na iPhonu nebo iPadu

Všichni máme čas od času skvělý nápad. Přijde zčistajasna a za chvíli je zase pryč. Jaká škoda, že jste si ho nezapsali! S těmito aplikacemi můžete své nápady a myšlenky zachytit za pochodu na svém iPhonu nebo iPadu, takže už nikdy nebudete muset litovat, že vaše geniální plány jsou navždy ztraceny.

Jak skrýt fotky ze zobrazení Okamžiky na iPhonu nebo iPadu

„Všechny lidské bytosti mají tři životy: veřejné, soukromé a tajné,“ řekl Gabriel García Márquez. Skryjte své soukromé fotografie a videa před zvědavými pohledy pomocí šikovné funkce aplikace Fotky nebo s aplikacemi třetích stran.

Získej více místa v iPhonu promazáním úložiště v sekci Jiné

Zbav iPhone zbytečných souborů. V úložišti telefonu se zaměř na kategorii Jiné. Jejím pročištěním získáš více místa a telefon zrychlíš. Poradíme ti, jak na to.

MAPS.ME – Bezplatná offline navigace

Doporučovat někomu mapovou aplikaci se nevyplácí: každý má svůj vlastní názor, ze kterého nehodlá ustoupit. Pokud jste otevření novému a bezplatnému řešení, které funguje také offline, může být pro vás MAPS.ME to pravé ořechové.

Dobře se vyspěte! Jak měřit a zlepšit spánek pomocí funkce Večerka

Vyspali jste se dnes dobře? Pravděpodobně ne. Neuvěřitelných 45 % populace si stěžuje na problémy se spánkem. Pokud chcete spát lépe, vyzkoušejte funkci Večerka v iOS.

Snapseed: Dostaňte maximum z fotek na iPhonu

Snapseed je jedna z nejlepších aplikací pro úpravu fotografií, která obsahuje obrovskou řadu výkonných nástrojů a možností, jak vylepšit fotografie. Ať už jste začátečník nebo zkušený fotograf, tato aplikace vám má skutečně co nabídnout.

Podepisujte PDF dokumenty elektronicky na iPhonu a Macu

Když obdržíte v PDF dokument, který musíte podepsat, nepotřebujete tiskárnu, pero a skener jako za starých časů. Dokumenty teď můžete podepisovat přímo na iPhonu v aplikaci Pošta nebo na počítači Mac s aplikací Náhled. Ušetříte tak spoustu času a papíru.

Používejte Náhled na Macu jako profesionál

Náhled pro Mac je jako švýcarský armádní nůž – na povrchu může vypadat jako obyčejný prohlížeč obrázků, ale když se ponoříte hlouběji, objevíte ohromné množství velmi užitečných funkcí. Znáte některé z nejlepších triků?

Počet 649 až 660 z 740 celkových

Page