Aplikace pro fotografování s iPhonem

Telefony Applu jsou známé svými dobrými fotoaparáty. Společnost se na tuto stránku vždy pečlivě zaměřovala, zejména u iPhonu 7 Plus. Pokud ale chcete povznést své fotografování na profesionálnější úroveň, přinášíme vám pár aplikací, které vám mohou pomoci.

Čtyři nejlepší spořiče obrazovky pro Mac

Pokud byste rádi užitečný a hezký spořič obrazovky, ale doposud jste žádný vhodný nenašli, přicházíme na pomoc! V následujícím článku jsme pro vás vybrali několik skvělých spořičů obrazovky.

Viry a macOS

Operační systém od Applu je známý tím, že nemá viry, které by jej mohly ohrozit. Samozřejmě se čas od času objevuje výjimka a nějaký ten škodlivý software se prodere na povrch, každopádně nejde o nic obvyklého.

Jak zapnout funkci „Hey Siri“ na iPhonu či iPadu

Hlasová asistentka Siri byla představena jako jedna z mnoha novinek, dnes již stařičkého iPhonu 4S. Od té doby se toho mnoho naučila a celkově se funkčnost zdokonalila. Hlas je přirozenější a nyní Siri umí mnoho různorodých funkcí včetně propojení s aplikacemi třetích stran.

Co je Apple Pay?

Apple Pay je služba mobilních plateb a digitální peněženka Applu, která umožňuje snadné, bezpečné a důvěrné placení v obchodech, aplikacích nebo na webu, prostřednictvím iOS aplikace. Služba byla spuštěná v roce 2014 a je k dispozici na mnoha zařízeních Apple jako součást funkce Continuity.

iPadOS 17 posouvá práci s PDF a umožní spolupracovat ve skupině

Novinek z letošního WWDC je mnoho. Ty v iPad OS 17 ale každopádně potěší všechny, kdo na iPadu alespoň občas pracují s PDF soubory. Díky vylepšením chystaným pro podzimní iPadOS 17 to totiž bude zase o něco snazší.

5 kroků, pomocí kterých zrychlíš svůj MacBook

Pokud vlastníš MacBook, můžeš si být jistý, že máš k dispozici jeden z nejvýkonnějších a nejspolehlivějších notebooků. Stejně jako jakýkoliv jiný počítač, může i tento rychlý stroj časem zpomalovat. Co můžeš udělat pro to, aby zase naběhl na plné obrátky se dozvíš v tomto článku.

Vydej se za námi do Špindlu již tenhle víkend!

Čeká na tebe extra pestrý program a na vlastní kůži poznáš monumentální vlastnosti nových Apple Watch Ultra!

Počet 733 až 740 z 740 celkových

Page