MacBook Pro 2018 13“ – skutečný Pro | TEST

Konečně k nám dorazila nejnovější verze MacBooku Pro. Okamžitě jsme se pustili do jeho testování a zjišťovali, zda laptop funguje tak dobře, jak Apple slibuje. Můžeme říct, že jsme velice spokojení.

Jak efektivněji používat režim Nerušit

Určitě tu situaci znáte. Potřebujete se na práci skutečně soustředit a nechcete, aby vás iPhone rušil svými upozorněními. Co uděláte? Ano, zapnete funkci Nerušit. Nicméně to neznamená, že se musíte vzdát všech volání a upozornění.

Základní pravidla pro nabíjení iPhonu

Nabíjení telefonu je pro někoho každodenní rutina. Někdy se může stát, že nabíjení probíhá pomaleji než jindy. Co za takovým zpomalením stojí?

Jak vypnout barevné filtry na iPhonu

Na iPhonu lze velmi snadno přizpůsobit barevné podání displeje. Pokud ale nejste opatrní, můžete si nastavit nesprávné barvy. Pojďme se podívat, jak barvy nastavit správně.

Jak na Apple Watch měřit variabilitu srdečního tepu

S watchOS 4 představil Apple několik nových možností sledování srdce, jednou z nich je i měření variability srdečního tepu (HRV). Ukážeme vám, k čemu slouží, jak měření nastavit a jak sledovat výsledky.

Jak obejít stahovací limit 150 MB na App Storu

Nemůžete z App Storu stahovat přes mobilní data aplikace větší než 150 MB? Problém není na vašem přijímači. Ukážeme vám, jak se této prastaré regulace zbavit.

Jak vypnout na iPhonu PIN SIM karty

Pamatovat si kódy PIN a PUK ke své SIM kartě může být docela oříšek, jelikož je nikdo takřka nikdy nepoužívá. Pokud s nimi máte problém, je nejjednodušší je vypnout.

Jak zabránit uspání MacBooku i po jeho zavření

Zajisté jste si všimli, že se váš MacBook při zavření okamžitě přepne do režimu spánku. Většinou se jedná o užitečnou funkci, v některých případech se vám ale může hodit, když zůstane hezky vzhůru. V tomto článku si ukážeme, jak zajistit, aby zůstal váš MacBook vzhůru i zavřeným displejem.

Jak nastavit na iPhone vlastní vyzvánění? Návod krok za krokem

Typickou vyzváněcí melodii iPhonu máš pravděpodobně tak zafixovanou, že jakmile ji slyšíš, automaticky saháš po telefonu. Když se pak sejde více jablíčkářů v místnosti, nastává hra „Komu zvoní telefon“. Pokud se chceš odlišit a použít vlastní skladbu, v našem návodu zjistíš, jak na to.

Test – B&O PLAY Beoplay H8i a H9i

Nemůžeme říct, že by vývojáři produktů v B&O PLAY zbytečně otáleli. V posledním roce jsme pro vás otestovali osm nových zařízení. Dnes číslo zvyšujeme na deset, jelikož se nám do redakce dostala dvojice vůbec toho nejlepšího, co společnost představila – Beoplay H8i a H9i.

MacKeeper, „antivirus“ z pekla

Uživatelé, kteří macOS používají již nějakou dobu, už MacKeeper znají velice dobře – vyhýbají se mu jako čert kříži. Vzhledem k agresivní marketingové strategii se však neustále dostává do hromady počítačů, kde zásadně ovlivňuje výkon počítače. Jdeme vám ukázat, jak se tohoto softwaru zbavit.

Nefunguje vám AirDrop na iPhonu? Zkuste pár triků

AirDrop je parádní možností pro zasílání dokumentů mezi iOS a macOS. Občas ale něco systém zmate, kvůli čemuž začne spravovat dokumenty nekonzistentně. Podívejme se na to, co problémy může způsobovat a jak se jich zbavit.

Počet 709 až 720 z 740 celkových

Page