Ať nejsou komplikace příliš komplikované

Kromě toho, že si můžete vybrat vlastní ciferník, existuje mnoho způsobů, jak si Apple Watch přizpůsobit. Jedním z nich jsou komplikace.

Aplikace pro uživatele trpící cukrovkou

Zde přicházíme s několika aplikacemi, které vám pomohou udržet vaše zdraví, zejména pokud trpíte jakoukoliv formou diabetu.

Používejte efektivněji klávesu Command (⌘) na Macu

Klávesové zkratky podporuje většina operačních systémů i aplikací a vám proto pomáhají zvýšit efektivitu práce. Díky nim můžete okamžitě provést spoustu úkonů.

Šest aplikací, díky kterým budete produktivnější

Lepší produktivita znamená pracovat chytřeji, ne více. Tato malá změna v přístupu k práci může znamenat velký rozdíl ve vaší celkové pohodě. Podívejme se, jak vám může iPhone pomoci v tomto náročném procesu, na jehož konci mnoho výhod!

Využijte naplno balík aplikací iWork – Nástroje pro psaní, úpravy, sdílení a spolupráci

Pokud patříte mezi spokojené majitele Macu, určitě rádi využíváte kancelářský balík Applu iWork a dobře znáte nejpoužívanější funkce všestranného nativního editoru Pages. Možná ale neznáte všechny možnosti, které Pages nabízí pro psaní, editaci, sdílení a spolupráci na dokumentech v reálném čase. Proto se na ně teď spolu podíváme.

Dvě reklamy Applu byly nominovány na ceny Emmy

Nominaci na jednu z nejprestižnějších televizních cen získal film o přírodě natočený na iPhone a videoklip o britské hudbě.

Apple Music – Tak vypadá dokonalý streaming hudby

Apple Music je předplacená služba pro streamování hudby, která nabízí přístup k milionům skladeb.

Oslavte 5. světový den emoji

Světový den emoji ustanovil zakladatel Emojipedie Jeremy Burge v roce 2014. Emojipedia je správcem tohoto globálního svátku a má na starosti i webové stránky.

Jak používat funkci Kontinuity: Handoff, univerzální schránku a mobilní hovory přes iPhone

IPhone, iPad a Mac jsou zařízení s různými rozhraními, ale díky funkci kontinuity je možné mezi nimi při používání plynule přecházet.

Ať váš ciferník odráží vaši osobnost

První věc, které si každý na vašich inteligentních hodinkách Apple Watch všimne, je ciferník. Podívejme se, z jakých možností si u něj můžete vybírat.

Už žádné ztracené karty!

V App Store je mnoho aplikací kompatibilních s aplikací Wallet, ale do Wallet nemůžete přidávat karty. Nebo můžete? Podívejme se!

Co je nového, Siri?

Digitální osobní asistentka Siri je inteligentní duší zařízení Applu, hluboce integrovanou do systémů iOS, iPadOS, macOS, watchOS a tvOS.

Počet 565 až 576 z 740 celkových

Page