Jak obnovit soubory ze zálohy Time Machine

Pokud již pravidelně zálohujete, je čas zjistit, jak obnovit celou zálohu nebo vybrané soubory.

Proč se vyplatí fotit s funkcí HDR?

Chcete vyfotit portrét na pozadí jasné oblohy? Běžné fotoaparáty vám dají na výběr mezi přeexponovaným oblohou a člověkem utopeným ve stínu. Funkce HDR vám umožní správně exponovat obojí.

Vše o přístupových kódech iOS zařízení

Pokud chcete zvýšit úroveň zabezpečení svých zařízení se systémem iOS, můžete nastavit přístupový kód, který bude nutné zadat při spuštění nebo odemčení zařízení.

Jaké režimy fotoaparátu můžete používat?

Technologie iPhonu, iPadu a iPodu umožňuje pořizovat co nejlepší možné fotky. Jediné, co musíte udělat, je najít správné téma, otevřít Fotoaparát a začít fotit. Podívejte, co byste měli udělat a jak různé režimy používat, abyste vytvořili skvělou fotku!

6 aplikací pro Mac, které vám usnadní život

"Jak jsem vůbec mohl existovat bez této aplikace," povzdechnete si a vzpomenete na ty dny, kdy byl váš život neuvěřitelně nudný a šedivý. Ano, existují aplikace, které vás ohromí a vynesou vaši práci na Macu na zcela novou úroveň.

Proměňte svoje Apple Watch na budík

Režim nočního stolku a aplikace Budík na vašich hodinkách Apple Watch jsou perfektní kombinací, která přemění Apple Watch na digitální budík.

Proč Siri nemluví všemi jazyky světa?

Digitální asistentka Applu Siri je k dispozici ve všech produktech společnosti, ale podporuje pouze několik jazyků. Bohužel čeština není jedním z nich a my jsme hledali důvody.

Využijte naplno balík aplikací iWork – Objevte, co dokáže Keynote!

Balík kancelářských aplikací iWork obsahuje kromě Pages a Numbers také Keynote – prezentační software s elegantním a uživatelsky příjemným rozhraním, pomocí něhož dokážou vytvořit dechberoucí prezentace i úplní začátečníci.

Terminál pro začátečníky II - Aby váš Mac byl zdravější

Terminál, aplikace příkazového řádku, která umožňuje ovládat počítač Mac, má jednu obrovskou výhodu. Zkoumáním rozsahu schopností Terminálu objevíte také limity vašeho počítače Mac. Je to jako dívat se do černé skříňky a zjišťovat, jak provádí veškerou kouzlo, které jinak vidíte pouze zvnějšku. Podívejme se na několik příkazů, které vám pomohou při lepší správě počítače Macu a jeho zdraví.

XMind – Zvyšte svou produktivitu pomocí vynikající aplikace pro kreslení myšlenkových map

XMind je jednou z nejlepších aplikací pro vytváření myšlenkových map k běžnému i profesionálnímu použití. Podívejme se na možnosti, které nabízí.

Jak rychle fotit na iPhonu

Fotoaparát iPhonu je bezpochyby jedním z nejlepších v chytrých telefonech na trhu. Zde jsou základy používání nativní aplikace Fotoaparát.

Co sdělují ikony ve stavovém řádku vašeho iPhonu

Vidíte ve stavovém řádku svého iPhonu podivné ikony? Nebo vás zajímá, jak vypadá jejich celý seznam? Podívejte se s námi na kompletní přehled všech stavových ikon iPhonu.

Počet 517 až 528 z 740 celkových

Page