Už žádné ztracené karty!

V App Store je mnoho aplikací kompatibilních s aplikací Wallet, ale do Wallet nemůžete přidávat karty. Nebo můžete? Podívejme se!

Apple Card již brzy dorazí i k nám za oceán, Apple Pay je k dispozici v mnoha zemích, ale vaše aplikace Wallet však zeje prázdnotou? Jak skvělé by bylo naplnit ji kartami, kromě stávajících jízdenek a letenek. Mohla by tak s přehledem nahradit peněženku i pouzdro na karty.

Existuje mnoho aplikací schopných naskenovat vizitky, jako je například ABBYY Card Reader nebo CamCard. Tentokrát ale hledáme něco, co do vaší peněženky přidá karty, nejen vizitky.

V této oblasti hlasuji pro Pass2U, ale začněme přehledem dalších možností.

Řešení bez Wallet

Máme pro vás dvě různá řešení s transparentním a příjemným uživatelským rozhraním, která ale nemají přístup k vaší peněžence. Obě dvě aplikace jsou zdarma ke stažení a svou funkci splňují skvěle.

Stocard

Čisté, jednoduché řešení pro (převážně) věrnostní karty. Přidání karet je snadné a není nutné se v aplikaci registrovat. Karty můžete přidat ručně nebo naskenováním čárového kódu.

Mobile-pocket

Toto je ještě jednodušší možnost, která dokáže číst i průkazy totožnosti. Jednoduše vytvoří digitální verzi vaší karty. I když to nenahradí skutečnou občanku, může se hodit.

Obě aplikace jsou neuvěřitelně užitečné, ale chybí jim jeden základní detail: integrace s Wallet.

Wallet to dělá správně

Nejlepším řešením je prostě Wallet. Karty můžete přidávat i přes AirDrop a poslat komukoliv v iMessage. Podívejme se na Pass2U!

Přidání karet je neuvěřitelně snadné, aplikace nabízí dokonce čtyři různé způsoby.

Použít šablonu – Máte k dispozici šablonu mnoha různých poskytovatelů služeb, které nahráli ostatní uživatelé.

Naskenujte kód svojí karty – Využijte zabudovanou čtečku aplikace a načtěte čárový nebo QR kód vaší karty.

Zadejte kód karty ručně – Kód karty zadáváte ručně.

Identifikace dostupných kódů – Kartu ani nepotřebujete, můžete jen procházet fotografie v aplikaci Fotky, aplikace kódy automaticky rozezná a načte.

Je to skutečně snadné, že?

Aplikace je k dispozici v App Store zdarma. Prémiová verze aplikace obsahuje několik profesionálních funkcí (např. synchronizaci v cloudu) a nezobrazuje reklamy.

Stáhněte aplikaci Pass2U z App Store (iPhone, iPad – zdarma, obsahuje nákupy v aplikaci)