Nový Mac Pro a Pro Display XDR jsou v prodeji v iSTYLE!

Čekání je u konce, nové Mac Pro a Pro Display XDR si můžete nakonfigurovat dle libosti a koupit v iSTYLE. Podívejme se, jaké možnosti tyto nové produkty nabízejí!

Ačkoli Apple oznámil nový Mac Pro už v červnu 2019 v rámci konference WWDC, chvíli trvalo, než se dostal do výroby. Zařízení má totiž zcela nový design, který je moderní a zároveň navazuje na starší modely Macu Pro.

Apple se poučil z minulosti a navrhl nový Mac Pro tak, aby byl modulární, upgradovatelný, přizpůsobitelný a schopný pracovat s těmi nejlepšími komponentami na trhu. V iSTYLE si můžete svůj Mac Pro plně přizpůsobit tak, aby 100% vyhovoval vašim potřebám.

Paleta možností je více než široká. Podívejme se, co nabízí základní model a jak vypadají nejlepší komponenty, na které jej můžete upgradovat.

  • 3,5GHz 8jádrový procesor Intel Xeon, Turbo Boost až 4,0 GHz – možné upgradovat na 2,5 GHz s 28 jádry Intel Xeon W s technologií Turbo Boost až 4,4 GHz.
  • Paměť 32 GB (4 x 8 GB) DDR4 ECC – možné upgradovat na 1,5TB (12 x 128 GB) DDR4 ECC.
  • Grafická karta Radeon Pro 580X s 8GB pamětí GDDR5 – možné upgradovat na dvě karty Radeon Pro Vega II Duo, každá s pamětí HBM2 2 x 32 GB.
  • Úložiště SSD s kapacitou 256 GB – možné upgradovat na 4TB SSD
  • Bez karty Apple Afterburner – s kartou Apple Afterburner Card.
  • Kostra z nerezové oceli s nožičkami – Kostra z nerezové oceli s kolečky.
  • Magic Mouse 2 a Magic Keyboard s číselnou klávesnicí v češtině.

Apple navrhl Mac Pro tak, aby po odejmutí hliníkového krytu nabídl úplný přístup k systému. Základní deska je oboustranná, aby bylo snadné k Macu Pro přidávat komponenty a zase je odebírat.. Procesor, grafika a rozšíření jsou umístěny na jedné straně, úložiště a paměť na druhé.

Podívejte se na naši stránku Mac Pro, přizpůsobte si konfiguraci a objednejte si svůj vlastní stroj. Nebo navštivte některou z našich prodejen, kde vám naši ochotní kolegové pomohou najít kombinaci, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Abyste mohli svůj nový Mac Pro využít na maximum, doplňte jej důmyslně navrženým, dokonalým monitorem Applu, Pro Display XDR.

Apple přestal vyrábět vlastní monitory po Apple Thunderbolt Display, se kterým se rozloučil v roce 2016. V roce 2019 se ale vrátil na trh monitorů s Apple Pro Display XDR.

Podle Applu je Pro Display XDR aktuálně nejlepším profesionálním monitorem na světě. Na první pohled se jeho cena může zdát vysoká, ale specifikace a hardware byly navrženy tak, aby konkurovaly profesionálním referenčním displejům spíše než splňovaly potřeby běžných uživatelů. Pro profesionální monitor je i tato cena vysoce konkurenceschopná.

Jedná se o 32palcový 6K Retina displej s rozlišením 6016 x 3384, který nabízí více než 20 milionů pixelů. Je velmi ostrý, s jasem 1 000 nitů, a nabízí zážitek ze sledování ve vysokém rozlišením s obrazovkou, která je o 40 % větší než 5K Retina displeje.

Pro Display XDR ladí s Macem Pro, má stejný hliníkový kryt se vzorem mřížky, který slouží jako pokročilý chladící systém. Obrazovka je pokrytá sklem od kraje ke kraji a její rám je jen 9 mm široký. Monitor můžete pořídit s volitelným stojanem Pro s integrovaným ramenem, které jej dokonale vyvažuje.

Pro Stand umožňuje nastavit náklon i výšku monitoru, je možné jej otočit na šířku i na výšku. Pro Stand se snadno připevňuje a odpojuje pomocí magnetů. K dispozici je také volitelný adaptér držáku VESA, který může nahradit stojan a prodává se také samostatně.

Pro snížení odlesků vybavili inženýři Applu Pro Display XDR nejlepší antireflexní vrstvou na trhu s novou matnou úpravou (nanotexturou), která je k dispozici jako upgrade.

Pro Display XDR se připojuje k počítači pomocí jediného kabelu Thunderbolt 3. Nový Mac Pro podporuje připojení až šest displejů XDR.

Apple Pro Display XDR a všechny doplňky si můžete objednat několika kliknutími na stránce Pro Display XDR, nebo navštivte některou z našich prodejen, abyste si displej prohlédli na vlastní oči.