Jak používat nástroje Safari k ochraně vašeho soukromí při prohlížení internetu

Pokud používáte Mac, máte v počítači předinstalované Safari, výchozí prohlížeč pro macOS. Pokud jej používáte, určitě rádi uslyšíte, že stejně jako ostatní hlavní prohlížeče i Safari nabízí řadu funkcí pro zvýšení soukromí uživatelů.

Jak posílat zprávy Digital Touch z iPhonu

Digital Touch – možnost posílat kresby, klepnutí nebo srdeční tep – byla jednou z prvních funkcí Apple Watch. Tyto komunikační metody se staly tak populární, že Apple rozšířil jejich podporu a jsou teď snadno dostupné i na vašem iPhonu a iPadu.

Jak komprimovat soubory na Macu

Komprimované soubory zabírají na pevném disku vašeho Macu méně místa než jednotlivé nekomprimované soubory, takže komprimování je užitečná technika, kterou se vyplatí si osvojit. Když nemáte dostatek místa na disku nebo posíláte někomu soubor přes internet, každý bajt se počítá. Aby nebyl problém uchovat si volné místo na disku, má Mac vestavěnou funkci komprimování souborů.

Jak používat asistovaný přístup na iOS zařízeních

Ať už pracujete pro firmu, která chce používat iPady k zobrazování informací, nebo chcete, aby se vaše dítě soustředilo na domácí úkol, pomocí funkce Asistovaný přístup můžete zamknout obrazovku na jedné konkrétní aplikaci.

Jaký je rozdíl mezi odložením a smazáním aplikací v iOS?

Dochází vám v iPhonu místo? Máte příliš mnoho aplikací? Pokud jste jako já, nainstalovali jste spoustu aplikací, ale mnoho z nich jste nikdy ani neotevřeli.

Jak používají iPad profesionální umělci

Našli jsme pro vás několik neuvěřitelných videí, která odhalují, jak umělci vytvářejí pomocí iPadu kouzelná díla.

Jak používat obrazové efekty, jako animoji a nálepky, v hovorech FaceTime

Díky obrazovým efektům, jako jsou animoji nebo memoji, mohou být videohovory v aplikaci FaceTime mnohem zábavnější a osobnější. Podívejme se spolu, jak je přidat.

Jak spravovat hesla pomocí iCloud Klíčenky

Dnes potřebujete heslo nebo přihlašovací údaje k návštěvě prakticky každého webu.

Podívejte se, jaké osobní údaje o vás Apple uchovává

Pokud chcete získat kopii svých osobních údajů, kupertinská společnost to pro vás zjednodušila. V Evropě, Spojených státech a jinde si je nyní můžete vyžádat na webu Apple Data & Privacy.

Jak zobrazit metadata svých fotografií v iOS 13 a iPadOS

Kdykoli něco vyfotíte telefonem, děje se v něm mnohem víc než jenom stisknutí spouště a použití filtrů. Váš iPhone (a v podstatě každý fotoaparát) nezaznamenává jenom fotky, ale také spoustu různých souvisejících informací.

Jak zařídit, aby se v Safari na Macu vždy otevřela okna z poslední relace

Pokud začnete svůj den v prohlížeči Safari stejně, jako jste jej ukončili předchozí večer, bude vaše ráno mnohem jednodušší. Možná potřebujete mít otevřenou webovou aplikaci, intranet nebo e-mailový klient, ve kterých každý večer končíte svou práci.

Jak spravovat panel aplikací ve Zprávách v iOS

Panel aplikací je důležitou součástí rozhraní Zpráv, takže se vyplatí jej přizpůsobit na míru vašim potřebám.

Počet 217 až 228 z 740 celkových

Page